MónTerrassa
Matinals de bon jazz als patis de set escoles de Terrassa
  • CA

El Jazz a prop arriba a la seva 24a edició programant un total de set concerts als patis de diferents escoles de la ciutat. D’aquesta forma, les actuacions es faran a l’aire lliure i amb un aforament limitat amb l’objectiu d’incrementar les mesures de seguretat tant del públic com dels artistes i mantenint, al mateix temps, l’esperit de fer arribar la música i el jazz al territori, adaptant-se a la situació actual i garantint totes les mesures de prevenció i seguretat vigents.

Així, les persones interessades en assistir als concerts programats en aquesta edició podran adquirir la seva entrada, a partir del dimecres 24 de març a les 9 h i de forma totalment gratuïta, a través de l’enllaç www.entrapolis.com/organitzador/cultura-districtes. Ateses les limitacions d’aforament hi haurà un total de 1.050 entrades disponibles, 150 per a cadascuna de les actuacions programades.

Per cinquè any consecutiu, l’Associació de Músics de Jazz de Terrassa, MuJazzT, s’ha encarregat de la direcció artística. Aquest any es dona un especial protagonisme a les formacions de jazz locals i vinculades a la ciutat. Segons ha explicat la regidora de Cultura, Rosa Boladeras: «Enguany, la programació del Jazz a prop atorga una rellevància molt especial a les formacions locals amb un doble objectiu. D’una banda posar de relleu l’enorme talent cultural i musical existent a casa nostra i de l’altra, donar suport al teixit cultural terrassenc i a unes formacions locals que en els darrers mesos han rebut de ple l’impacte que la pandèmia ha provocat dins el sector».

El cicle Jazz a prop d’aquest any presenta la següent programació:

Diumenge 11 d’abril a les 12.30 h, Susana Sheiman Quintet, al pati de l’Escola Agustí Bartra, al Districte 2.

– Dissabte 17 d’abril a les 12.30 h, Beating Blues, al pati de l’Escola Auró, al Districte 3.

– Diumenge 18 d’abril a les 12.30 h, Dani Rambla + Guim G. Balasch al pati de l’Escola El Vallès, al Districte 4.

– Dissabte 24 d’abril a les 12.30 h, Arnau Gil al pati de l’Escola Enxaneta, al Districte 5.

– Diumenge 25 d’abril a les 12.30 h, Txema Riera Quartet, al pati de l’Escola Sant Llorenç del Munt, al Districte 6.

– Dissabte 1 de maig a les 12.30 h, Carola Ortiz, al pati de l’Escola Josep Ventalló, al Districte 7.

– Diumenge 2 de maig a les 12.30 h, The Changes, al pati de l’Escola les Arenes, al Districte 6.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa