MónTerrassa
Marcel Gorgori presenta el seu espectacle operístic a Terrassa
  • CA
Marcel Gorgori
Marcel Gorgori | CCT

!--akiadsense-->

Marcel Gorgori presenta el gran concert operístic que ha creat i dirigeix, Simfonova, La rebotiga de l’òpera. Es tracta d’un concert que apropa de manera distesa i divulgativa l’òpera i la música simfònica a tota mena de públics i que tindrà lloc aquest diumenge​​ 26 ​​de ​​novembre,​​ a​​ les​​ 18h, al Centre Cultural de Terrassa.

Després de l’èxit del concert ​Només per a uns quants?, amb el qual va omplir 14 dels teatres i auditoris més importants del país, la iniciativa Simfonova presenta ara la seva segona creació, el concert ​La rebotiga de l’òpera. Aquest segon concert mira d’acostar, d’una manera distesa i amb vocació divulgativa, però rigorosa i fiable, l’òpera i la música simfònica a tota mena de públics, tant al públic ja aficionat, com també a aquell que, potser sense ser-ho encara, sent certa curiositat per acostar-s’hi.

La rebotiga de l’òperaés un espectacle que, tal com el seu nom indica, mostrarà al públic allò que aquest mai no veu de la producció d’un concert o d’una funció d’òpera: Tot el que hi ha al darrera de la seva preparació. Els assajos, les dificultats que han d’enfrontar i resoldre els cantants en cadascuna de les seves interpretacions i el procés de treball que segueixen per resoldre-les, els exercicis que fan, les seves pors i inquietuds, les seves petites supersticions, la relació entre ells i el mestre director d’orquestra, i fins i tot la mateixa feina del director.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa