MónTerrassa
Malgrat la manca d’efectius, els Minyons fan 3d8p, 5d8 i 2d8f
  • CA
Els Minyons de Terrassa van actuatra la Festa Major petita d’Altafulla
Els Minyons de Terrassa van actuatra la Festa Major petita d’Altafulla | Minyons de Terrassa

!--akiadsense-->

El dissabte 14 de setembre, els Minyons de Terrassa van actuatra la Festa Major petita d’Altafulla amb els Castellers d’Altafulla i la colla Joves Xiquets de Valls a la plaça del Pou. Els malva van trobar molt a faltar l’assistència de castellers de la colla, cosa que no els va permetre complir els objectius que s’havíem proposat. De fet és la segona actuació consecutiva que es troben aquest problema. Tot i això han aprofitat per rodar castells que en teoria haurien de pujar un pis més per les Diades que s’apropen com la Mercé.

Han començat per descarregar en primera ronda el tres de vuit amb el pilar, segon que descarreguen aquest any. Ja en segona ronda han completat un cinc de vuit i per tancar, el 2 de 8 amb folre. En ronda de pilars han fet el pilar de 6 i han acabat amb un vano de 5.

El proper cap de setmana tindran gran activitat castellera doncs dissabte 21 actuen a Calella amb motiu de la seva Festa Major amb els Castellers de l’Alt Maresme i els Xics de Granollers i diumenge 22 a la Plaça Sant Jaume de Barcelona amb motiu de les festes de la Mercè, acompanyats dels Castellers de Vilafranca i Castellers de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa