MónTerrassa
El Llop de TV3 afegeix una segona funció de ‘Terra baixa’ a Terrassa
  • CA

La companyia de teatre El Llop de TV3 ha afegit una segona funció de ‘Terra baixa’ a Terrassa, després que les entrades per la primera representació s’hagin esgotat en tres setmanes. La companyia va anunciar a principis d’abril que faria parada a Terrassa el proper 24 de setembre de 2022 a les 21:00h a La Factoria Cultural, i ara, ha afegit una altra funció el mateix dia a la tarda per aquelles persones que no hagin pogut aconseguir la seva entrada. Així doncs, el 24 de setembre es faran dues representacions a LaFact, una a les 18:00h, i la ja anunciada a les 21:00h. Les entrades ja es poden comprar en aquest enllaç.

El Llop és un programa d’entreteniment televisiu emès a principis d’any a TV3 que reivindicava el teatre amateur del país. Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, posava de relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del país i, al mateix temps, la figura d’Àngel Guimerà, de Terra Baixa, i dels actors i actrius que l’han representat al llarg de la història.

La companyia El Llop de TV3 interpreta ‘Terra baixa’ | Factoria Cultural de Terrassa

Al llarg dels vuit capítols del programa, l’espectador va descobrir com es creava una obra teatral des de zero, sent testimoni de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a l’estrena de l’espectacle. Des dels càstings, les proves finals per seleccionar els actors fins als assajos i l’estrena. El programa va transformar actors amateurs en una companyia professional, i ara, ‘Terra Baixa’ arriba als escenaris d’arreu de Catalunya.

Sinopsi de ‘Terra Baixa’ dirigida per Àngel Llàcer

“La Marta viu sotmesa sentimentalment al Sebastià, propietari de l’hotel on treballa. Aquest, amo i senyor d’un extens patrimoni però pèssim gestor de les seves pertinences, està en vies d’arruïnar-se i decideix casar-se amb una filla de bona família per poder pal·liar els seus deutes. Per fer-ho, primer haurà de per fer callar els rumors que el relacionen amb la Marta; per això, decideix fer cridar el Manelic, un pastor de les muntanyes, i fer-lo casar amb ella. D’aquesta trobada fortuïta entre la Marta i el Manelic neix l’amor, i és gràcies a aquesta passió que creix l’empenta de la Marta per alliberar-se de les cadenes opressores del Sebastià”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa