MónTerrassa
Litus actuarà a Terrassa amb Beth, Gemma Humet, Brossa Quartet i molts més
  • CA

El cantant, guitarrista, compositor, pianista i actor terrassenc Litus portarà la gira “Chadanaca” a Terrassa en un espectacle “carregat de sorpreses i col·laboracions inèdites”. El concert serà el proper dissabte 17 de desembre a la Nova Jazz Cava a les 22:00h. A principis de novembre va anunciar que seria un concert irrepetible, amb artistes com Beth i els Brossa Quartet de Corda. Ara també s’han confirmat les veus de Gemma Humet, Alicia Rey de Sense Sal i Mariona Castillo, tal i com exposen en un comunicat.

Aquest serà un dels últims concerts del “Chadanaca Tour“, la gira que presenta el seu setè àlbum d’estudi disc publicat a principis d’any “Chadanaca o el gozo aterrador de bailar al borde del tejado” (U98 Music, 2022), on l’instint pop està molt present. Moltes de les cançons prenen exemple del disc Woodface (Capitol Records, 1991) dels Crowded House, amb melodies a dues veus admirades pel propi Litus.

Les entrades ja es poden comprar en aquest enllaç. Tenen un preu de 22€ tan a la compra anticipada com a taquilla.

El terrassenc Litus ja ha visitat més d’una quinzena de ciutats

Fins avui, una quinzena de ciutats d’arreu de l’Estat espanyol ja han vist el directe l’artista terrassenc: Vigo, Madrid, Sevilla, Granada, Barcelona, Bilbao, Salamanca, Valladolid, Alicante, Cartagena, València, Murcia, Tenerife i Hospitalet de Llobregat. Ara serà el torn de Terrassa, una ciutat que per Litus “sempre és una dara amb una singularitat especial”.

La Nova Jazz Cava, un lloc especial pel terrassenc Litus

I a més a més, a la Nova Jazz Cava, lloc on el cantant ha presentat els seus treballs musicals sempre que ha trepitjat Terrassa. “Els concerts de Litus al temple terrassenc del jazz s’han convertit en pràcticament una tradició i alguns d’ells seran recordats durant molts anys”, exposen en un comunicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa