MónTerrassa
L’humor de Martita de Graná arriba al Centre Cultural Terrassa
  • CA
Martita de Graná
Martita de Graná | cedida

!--akiadsense-->

El Centre Cultural Terrassa acull un monòleg de Martita de Graná, una influencer que triomfa amb els seus vídeos a les xarxes socials i que ara fa el salt als escenaris amb un espectacle titulat Mi padre flipa. El show humorístic tindrà lloc el dijous 26 de novembre, en dues sessions que permeten respectar la distància de seguretat i el toc de queda. Serà el primer espectacle que el Centre Cultural Terrassa pot oferir al públic des del tancament dels establiments culturals anunciat el passat octubre, i és per això que el monòleg de Martita de Graná és esperat amb molta il·lusió pel públic de Terrassa. El següent espectacle serà una funció de dansa, on el Malandain Ballet Biarritz mostrarà al públic terrassenc les seves suggerents coreografies, i de la qual, en motiu de la setmana del Black Friday, s’ofereix un 20% de descompte en les entrades.

Mi padre flipa

Martita de Graná, una de les influencers més mediàtiques i divertides. Actualment es ‘tira pa’lante’ i es llança als escenaris de les millors sales i teatres d’Espanya. El seu èxit és tan gran que el seu pare encara no s’ho creu; d’aquí el nom del xou Mi padre flipa. I és que en realitat tot va començar per culpa d’una pregunta: ¿Què té Granada? Així començava un vídeo que es va fer viral i amb el qual, Marta Martínez García va explicar en una mica més de dos minuts tots els aspectes que fan de la ciutat de l’Alhambra un lloc únic.

Les seves tapes, la ‘milnow’, Sierra Nevada, l’Albaicín, l’Alhambra, el Granada CF, la gent jove a l’hivern, la diversió o les universitats van ser algunes de les bondats que Martita de Graná va explicar al món. Ara, el seu show Mi padre flipa ha fet sold out a la majoria de ciutats de l’Estat Espanyol, i també al Centre Cultural Terrassa.

Mesures contra la Covid-19:

Per fer front a la situació extraordinària que vivim per l’impacte de la pandèmia de la COVID-19, hem aplicat diverses mesures per garantir que els nostres espectacles siguin segurs.

➢ Els nostres espais són correctament desinfectats (abans i després de les funcions)

seguint els protocols estipulats.

➢ A l’hora de comprar entrades per internet, bloquegem les localitats del voltant per a

garantir la distància de seguretat entre el públic.

➢ Per accedir al CCT cal passar un control de temperatura i aplicar-se gel hidroalcohòlic.

➢ Garantim les entrades i sortides de manera esglaonada per evitar aglomeracions.

➢ També volem agrair als assistents que respectin l’obligatorietat de portar mascareta

dins dels nostres establiments.

Les dades

Martita de Graná · Mi padre flipa

Dia: dijous 26 de novembre, a les 18h i les 20:30h

Lloc: Centre Cultural Terrassa

Preu: 16€

Més informació: https://www.fundacioct.cat/es/programacio/martita-de-grana/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa