MónTerrassa
L’Ajuntament cedirà equipaments a les escoles de dansa per fer els seus festivals
  • CA
Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, i del regidor Raúl Ibáñez, amb representants de les escoles de dansa de Terrassa
Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, i del regidor Raúl Ibáñez, amb representants de les escoles de dansa de Terrassa | Rafel Casanova (BCF)​

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras i del regidor Raúl Ibàñez, s’ha reunit aquest dimecres amb representants de les escoles de dansa de la ciutat per mostrar el suport de l’equip de Govern al sector. Entre les mesures que s’han proposat per intentar pal·liar els efectes de la crisi sanitària i econòmica a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’ha acordat posar a disposició dels centres equipaments municipals perquè puguin realitzar els seus festivals i actes públics quan la situació sanitària ho faci possible. Durant la reunió, també s’ha acordat la bonificació de la taxa de residus pels mesos que les escoles han hagut d’estar tancades, de la mateixa manera que s’ha previst amb les activitats d’altres sectors.

Pel que fa a la cessió d’equipaments municipals als centres que ho requereixin per poder seguir treballant, respectant les mesures de seguretat requerides per evitar la propagació de la Covid-19, s’ha previst que les taxes que s’han de pagar per utilitzar els equipaments municipals es puguin destinar a beques per a alumnes amb pocs recursos que vulguin formar-se en les escoles de dansa de la ciutat.

«Els centres formatius no reglats també pateixen la crisi econòmica derivada de la pandèmia del coronavirus i hem de ser al seu costat, perquè són el sustent de moltes famílies terrassenques i perquè fan una gran aportació al teixit artístic i cultural de la ciutat. Farem tot el que puguem per preservar-les», Jordi Ballart també ha acordat amb el sector que l’Ajuntament s’encarregarà de tramitar i ajudar els centres en la certificació que determini que compleixen la normativa de seguretat relacionada amb la Covid-19.

De cara a quan les restriccions establertes per la Generalitat de Catalunya per intentar frenar la pandèmia ho permetin, també es treballa en possibles activitats de les escoles a la via pública per poder promocionar els seus serveis. Mentrestant, tenen a la seva disposició l’Oficina d’Atenció a l’Empresa de l’Ajuntament per assessorar-les i acompanyar-les en tot allò que necessitin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa