MónTerrassa
Joseba Plana tanca la triologia amb The Sons of no one
  • CA
Joseba Plana, amb la trilogia The Sons of truth
Joseba Plana, amb la trilogia The Sons of truth | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El mes de desembre de 2019, Joseba Plana començava la seva aventura amb la publicació del primer llibre de la trilogia “The Sons of truth” (Los Hijos de la verdad). Gairebé un any després, al setembre de 2020, ja amb pandèmia, va tenir lloc l’edició de la segona part, “The Sons of lies” (Los hijos de la mentira). I finalment, després de fins i tot fer una campanya de crowdfunding, ha vist a la llum la tercera i darrera part, anomenada “The Sons of no one” (Los hijos de nadie). Es tracta d’una trilogia novel·lesca sobre guerres de poder nòrdiques.

Els llibres estan autoeditats per l’associació cultural 13 Notas Ediciones i tenen un component solidari ja que una part dels diners recaptats amb la seva venda van a parar a l’associació No Limits – Associació Contra el Càncer Infantil de Rubí.

Aquesta és la sinopsi:

“Consolidada com la novel·la més psicodèlica en el món actual, a la tercera part de la trilogia, continuen les guerres de poder en el món de la mitologia nòrdica, interactuant de ple amb la religió, creences, llegendes i costums dels pobles escandinaus. En un futur incert, no sabem si els nostres protagonistes seran capaós de salvar-se de la premonició d’Aved. Els germans i companys de Wallce (espies, motards i persones corrents) es veuren immersos en milers de successo entre la veritat, la mentida i el no res”.

Més informació sobre la trilogia clicant aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa