MónTerrassa
Jordi Pesarrodona porta “Per nassos!” a Terrassa
  • CA
Jordi Pesarrodona amb el seu característic nas de pallasso
Jordi Pesarrodona amb el seu característic nas de pallasso | Cedida

!--akiadsense-->

Dissabte 24 d’octubre a les 21.00h, es podrà veure dins del cicle Fem Sala! a Amics de les Arts de Terrassa l’espectacle Per nassos!! de la Companyia Komiko Klun amb Jordi Pesarrodona.

Aquest espectacle va ser el primer que es va haver de suspendre a causa del confinament. Des de l’entitat confirmen que, per ara, l’acte continua obert, això sí, al 50% de l’aforament. “Després de tants mesos sense gaires motius per divertir-nos us animem a venir al Fem Sala de nou, a riure una estoneta amb nosaltres”, ressalten.

Un 20 de setembre qualsevol se li va acudir posar-se un nas vermell al costat de les forces de l’autoritat. I aquest gest, que tantes vegades havia repetit com a pallasso sense fronteres amb soldats que anaven i venien del front de batalla en països en guerra, aquí, a Barcelona, li va transformar la vida. Un pallasso que parla en primera persona, un guitarrista que parla en segona persona, una ballarina, una cantant i un contrabaixista per explicar una història que per més absurda i increïble que sembli és pura realitat: la de les tribulacions d’un pallasso per posar-se un nas vermell!

Jordi Pesarrodona, comediant i pallasso (komiko i klun)

Carme Fernández, ballarina

Laura Pastor, cantant

Josep Noguera, guitarrista.

Ramon Elies, contrabaix i violí Stradiroures.

Venda d’entrades a secretaria de l’Entitat: 93 785 92 31 i c/ Sant Pere 46, 1a planta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa