MónTerrassa
Inici de la campanya “Segueix la línia 8-La línia Blauturquesa”
“Segueix la línia 8-La línia Blauturquesa” | Castellers de Terrassa

!--akiadsense-->

Els Castellers de Terrassa han iniciat una campanya amb l’objectiu de sensibilitzar la seva massa social i la ciutat sobre la importància de treballar de valent durant el mes de juny. La campanya difosa principalment per les xarxes socials, esperona a la colla a seguir la línia 8 que els condueix des de l’assaig d’aquest divendres dia 2 de juny fins la diada del diumenge 1 de juliol a la Festa Major de Terrassa, fent parada a cada un dels assajos i remarcant la importància de les actuacions que tenen durant aquest mes.

A tot just un mes de la Festa Major de la ciutat egarenca, marcada en vermell al calendari de la colla del carrer Pasteur com una de les cites més destacades de la temporada, són conscients de que ha arribat el moment d’enfaixar-se fort i estrènyer de veritat.

Des de l’equip tècnic dels Castellers de Terrassa respiren confiança i esperen poder dur a plaça els castells quan abans millor. “Hem fet bones proves però ens cal un pas més, amb aquesta campanya pretenem no només esperonar els propis castellers i castelleres sinó també donar a conèixer a la ciutat la feina que fem, convidant a tota persona que ho vulgui a viure els castells amb nosaltres”. Relata Joan Enric Pujol, Cap de colla dels Castellers de Terrassa. Afirmen que els castells de 8 no estan lluny, i que només depèn d’ells decidir si volen acabar de consolidar-los abans o més tard.

Nou comentari

Comparteix