MónTerrassa
La increïble història que amaga ‘El Petit Príncep’ arriba a Terrassa
  • CA

El musical que narra la increïble història que hi ha darrera d’El Petit Príncep, “Antoine“, arriba a la Factoria Cultural el proper dissabte 28 de maig. La gira nacional farà parada a Terrassa per revelar la vida de l’autor Antoine de Saint-Exupéry: “És una oportunitat per descobrir què s’amaga darrera d’El Petit Príncep, un dels llibres més traduïts al món”, expliquen en un comunicat. El musical ha guanyat el Premi MAX 2021 de les arts escèniques a Millor espectacle revelació, que atorga la Fundació SGAE.

A més a més, l’obra porta empremta terrassenca, ja que l’actor terrassenc Jan Forrellat ha estat l’encarregat de donar vida al personatge protagonista d’El Petit Príncep. Amb aquest espectacle, el públic descobrirà els secrets d’El Petit Príncep, retrobant-se amb el llibre i els seus personatges i descobrint l’apassionant vida de qui el va crear i qui li va donar vida. “Antoine” representa la unió que va existir entre el seu autor i el principal personatge, i reflecteix una vida sencera marcada per l’aventura, “on s’exalça la grandesa de l’ésser humà per sobre de l’individualisme”, expliquen. “Es tracta d’una d’aquelles històries que mereixen ser explicades”.

Des de la companyia teatral relaten que el famós autor Antoine de Saint-Exupéry va ser “un adelantat al seu temps que va portar la seva passió per conéixer el món on mai ningú havia imaginat”. En aquesta obra es convida a l’espectador a reflexionar sobre els aspectes més rellevants de la vida, inclús a entendre allò que és invisible als ulls.

Entre els actors es troba Javier Godino, que interpreta el paper d’Antoine de Saint-Exupéry, i Víctor Arbelo, que interpreta el paper d’El Petit Príncep. Entre el repartiment també trobem a Beatriz Ros, que interpreta a Consuelo; Javier Enguix, Alicia Lobo, Javier Arroyo ‘Jota’, Mónica Solaun, Inmaculada Mira i Diego Molero.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa