MónTerrassa
Un Petit Príncep de Terrassa triomfa als premis Max de teatre
  • CA

El musical “Antoine“, on participa l’actor terrassenc Jan Forrellat, ha guanyat el Premi Max com a millor espectacle revelació. “Antoine” és un musical que narra l’increïble història de vida d’Antoine de Saint-Exupéry, autor del famós llibre El Petit Príncep, i revela com la seva obra icònica reflecteix la seva humanitat dins d’una profunda autobiografia poètica.

L’actor terrassenc Jan Forrellat és l’encarregat de donar vida al personatge protagonista d’El Petit Príncep, un paper que porta encarnant des de febrer de 2021, quan l’obra va reprendre les seves funcions després d’una aturada per la pandèmia de la Covid-19. Forrellat ha explicat a Món Terrassa que durant l’obra, “et poses a la ment de l’autor, que té un reflex directa a l’obra d’El Petit Príncep”. “Cada vegada que faig el musical me’n vaig a casa amb reflexions noves, per molts cops que et llegeixis el llibre o miris l’obra, sempre t’ofereix missatges nous”, destaca l’actor. El musical vol donar a conéixer la història de Saint-Exupéry, passant per diferents episodis de la seva vida, on es tracten temes com el maltractament o el suicidi. No es tracta d’una obra infantil, sinó que va dirigida a un públic adult.

Per Forrellat és “tot un honor representar un dels personatges més universals de tota la història de la literatura”. I encara més en un musical que ha guanyat un Premi Max, els premis més importants de teatre a nivell espanyol. “Fer aquest paper és un plaer i una responsabilitat“, revela l’actor. “Sobretot perquè el personatge d’El Petit Príncep em toca molt de prop, ja que hi tinc una relació des de ben petit i una unió amb la meva mare molt especial”.

Jan Forrellat, “El Petit Príncep” a “Antoine” amb el Premi Max | Jan Forrellat

El musical va estar un temporada fixe a Madrid, però actualment es troba de gira arreu d’Espanya, fent parada a ciutats com València, Pamplona, Cuenca, Màlaga o Barcelona. El passat més d’octubre, el musical va rebre aquest premi, que encara l’eleva més dins del panorama teatral i musical a l’Estat espanyol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa