MónTerrassa
Històrica diada d’hivern dels Bergants del Campus Terrassa
  • CA
Actuació dels Bergants aquest dijous a Terrassa | Bergants

!--akiadsense-->

Els Bergants del Campus Terrassa s’han superat aquest dijous a la plaça del Campus de Terrassa. La colla universitària de la capital vallesana ha completat la segona millor actuació de la seva història, només superada per la Diada de primavera de la temporada anterior, i ho ha fet tot just a la tercera actuació del curs, a la seva diada del tram d’hivern. La colla verd llima, amb un número rècord de camises a plaça, ha completat per tercer cop a la seva història un castell de set pisos, el 4 de 7. Ho han fet a la primera ronda, després dels pilars d’entrada i d’un intent desmuntat. Tot i els nervis, els Bergants han pogut defensar perfectament l’estructura que, ara com ara, és el límit de la colla, amb el permís del pilar de 6 amb folre que van descarregar la diada de primavera passada.

El 4 de 7 d’aquest dijous se suma als que van completar, la passada primavera, a Vic i a Terrassa, i és el més matiner que fan mai: a la tercera diada de la temporada i al tram d’hivern, una fita inimaginable fa tan sols uns mesos pels terrassencs.

Els Bergants han continuat amb el cinquè 2 de 6 de la seva història, el segon d’aquest curs després del que van fer la setmana passada a Barcelona i que, de nou, han descarregat de manera impecable. Els de la camisa verd llima han completat la diada amb un 7 de 6 treballat, de rodatge i estrenes, després d’un intent desmuntat, i han posat la cirereta a aquesta gran diada amb un impressionant pilar de 5, el primer de la temporada, i tres pilars de 4 de comiat.

Actuació dels Bergants per la Diada d’Hivern | Bergants

!--akiadsense-->

Pel que fa a les colles convidades, els Arreplegats de la Zona Universitària han mostrat un gran nivell, amb un bon 5 de 7 i un 2 de 7 amb folre treballat, uns castells universitaris que mai s’havien descarregat a Terrassa. Tot i això, se’ls ha ennuegat el 7 de 7, que han desmuntat dos cops, abans de descarregar el pilar de 5 i acabar l’actuació amb dos pilars de 4, un dels quals carregat. Els Passerells del Tecnocampus Mataró, més justos d’efectius, han completat còmodament el 3 i el 4 de 6, i han hagut de treballar de valent a tercera ronda un 4 de 6 amb pilar, que han pogut, però, finalment descarregar, per acabar acomiadant-se amb un pilar de 4.

III Diada d’Hivern dels Bergants del Campus Terrassa

Bergants del Campus Terrassa: 3 pd4, id4d7, 4d7, 2d6, id7d6, 7d6, pd5, 3 pd4

Arreplegats de la Zona Universitària: 2 pd4, 5d7, 2d7f, id7d7, id7d7, pd5, 2 pd4 (1c)

Passerells del Tecnocampus Mataró: pd4, 3d6, 4d6, 4d6p, pd4

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa