MónTerrassa
Glopada d’aire de fresc a Terrassa amb Xavi Lozano
  • CA
Xavi Lozano va actuar a l'Auditori Municipal de Terrassa
Xavi Lozano va actuar a l’Auditori Municipal de Terrassa | Cedida

!--akiadsense-->

En aquests precipitats i digitalitzats dies en què ens ha tocat viure, l’espectacle “SOLO” de Xavi Lozano, presentat aquest diumenge a l’Auditori Municipal de Terrassa, va ser una onada d’aire fresc i tota una oda a l’experimentació i el despertar de la curiositat humana (no únicament la infantil). L’espectacle es va presentar dins del nou festival de caire familiar “Terrassa Classic Kids” i hi van assistir més de 150 persones. El músic badaloní va demostrar empíricament que tot allò que ens envolta pot ser molt diferent al que sembla, que les aparences són enganyoses i que el quotidià pot resultar meravellosament sorprenent.

D’aquesta manera un tub de rec pot convertir-se en un saxo, una regadora pot trasformar-se en un tamboril i un flabiol alhora, una cadira o una tanca d’obres poden acabar sent flautes travesseres de diferents tonalitats i una pilona per senyalitzar el trànsit pot esdevenir una trompeta apta per interpretar, fins i tot, la cavalcada de les Valquíries de R. Wagner.

Els comentaris d’en Xavi Lozano van portar als més menuts, i també a la resta del públic, a reflexionar sobre el món sonor que ens envolta, les aparences establertes i la necesitat d’experimentar per nosaltres mateixos abans de treure conclusions preconcebudes. En definitiva un concert brillant, intel·ligent, didàctic i, fins i tot filosòfic, ideal per despertar la curiositat pel funcionament dels instruments musicals i reflexionar al voltant del so, de la música i de la realitat més propera.

El proper concert del Festival “TERRASSA CLASSIC KIDS” serà “Reinterpretantant Vivaldi” el dia 1 de desembre a les 12h a càrrec de l’Ensemble Flaustaff. El conjunt català, integrat per gairebé 20 artistes, posarà en escena les quatre estacions de Vivaldi mitjançant un espectacle que barrejarà elements de circ, teatre i audiovisual. Una oportunitat d’or per descobrir els clàssics de manera amena i divertida.

Xavi Lozano ba actuar a l'Auditori Municipal
Xavi Lozano va actuar a l’Auditori Municipal de Terrassa | Cedida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa