MónTerrassa
La gira de Bigott aterra a la Nova Jazz Cava de Terrassa

El cantant Bigott aterra a la Nova Jazz Cava de Terrassa per presentar la gira del seu nou album. El concert s’emmarca dins del festival de Terrassa Música Moderna, i serà el proper 21 de novembre a les 20:00h. “Impulsat per una torrencial pulsió creativa, amb la seva desbordant imaginació com a única frontera, Bigott porta des de l’any 2006 donant forma amb admirable perseverança a un inclassificable univers en contínua expansió”, afirmen des de Terrassa Música Moderna. Ara, el cantant arriba a la capital egarenc per fer gaudir a tothom de la seva música.

“Cada cançó sortida del seu al·lucinant laboratori comparteix el caràcter de clàssic immediat, sembla haver habitat des de sempre en l’imaginatiu cosmos d’aquest artesà que, amb complex d’astrònom, indaga en l’infinit a la recerca de nous objectes brillants”, comunica el festival. Expliquen que l’última carretada d’himnes robada al firmament és “This Is All Wrong», un onzè disc d’estudi pur i real, dotat de la personalitat d’una playlist que resulta impossible deixar d’escoltar. Com ja va passar amb el seu novè lliurament, el genial “Candy Valley”. En aquest últim, el cantant saragossà aplica al seu poderós telescopi, lents portades des de Los Angeles, en aquesta ocasió la d’un Izak Arida (The Memories) que produeix impecablement, sintetitzant una energia pop que ja és marca de la casa. “El resultat és un treball eclèctic, autèntic, immediat i feréstec, ple de melodies lluminoses i tornades enganxoses. Un malbaratament d’energia neta, que transmet frescor i absència de formalitat. Preciosa creativitat en estat pur”.

Aquest àlbum el presentarà aquest diumenge amb la seva poderosa banda, un greixada màquina amb la que porta a terme la seva guerrilla musical i amb la qual cavalca sempre cap endavant, sense aturar-se. “És hora de gaudir”, incita el festivla.

El preu de les entrades és de 15€ a taquilla i 12€ anticipades. Es poden comprar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa