MónTerrassa
Gemma Miralda busca mecenes pel seu fotollibre dels pastors d’altura
  • CA
Una de les imatges del projecte The sacred and the real
Una de les imatges del projecte The sacred and the real | Gemma Miralda

!--akiadsense-->

La fotògrafa egarenca Gemma Miralda ha encetat una campanya de micromecenatge a Verkami per finançar els costos de la producció del fotollibre The Sacred and the Real. En aquests moments ja ha aconseguit el primer objectiu de 3.500 euros en només 6 dies i ara es planteja un segon objectiu de 5.000 euros per sufragar la totalitat del pressupost.

The Sacred and the Real s’ha desenvolupat al llarg de cinc anys i tracta la relació i vincle dels éssers humans amb la natura. Aquest projecte ha estat realitzat al voltant dels pastors d’altura, els que treballen durant els mesos d’estiu sobre els 2.000 i 3.000 metres d’altura, al Pirineu aragonès i català. Són homes sols que s’enfronten durant un període de diverses setmanes de treball a l’alta muntanya, amb ramats d’entre 3.000 i 4.000 caps. “Dintre d’aquest context he volgut representar el fràgil equilibri entre la coexistència de el dia a dia de les persones i el seu entorn natural, en un dels estats més purs de la natura com a espai sagrat i de recolliment” resumeix Miralda.

Es tracta d’una visió personal sobre el trànsit humà al món, en la seva estreta relació amb la natura. El projecte es presentarà a la Sala Muncunill de Terrassa, ​​ciutat natal de l’autora el proper mes de març on es podrà veure l’exposició i la presentació del fotollibre. Compta amb la col·laboració del departament d’Arts Visuals de l’Ajuntament de Terrassa.

Portada del fotollibre The sacred and the real
Portada del fotollibre The sacred and the real | Gemma Miralda

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa