MónTerrassa
Festa del cinema a Terrassa: entrades a 3,5 euros

Torna la Festa del cinema a Terrassa amb entrades a un preu molt assequible: 3,5 euros. L’empresa CINESA, amb presència al centre comercial Parc Vallès de la nostra ciutat, comença el nou curs i ho fa, com ja és tradició, amb un esdeveniment molt esperat pels amants de les pel·lícules en pantalla gran. La festa tindrà lloc del 2 al 5 d’octubre, ambdós inclosos, i s’inclouen tots els films que estiguin en aquells moments en projecció.

La festa no només es podrà gaudir al Cinesa de Parc Vallès de Terrassa. Es fa extensible, òbviament, a totes les sales que hi ha al nostre país, sis en total (tres a Barcelona, un a L’Hospitalet i l’últim a Gavà). Només cal tenir en compte que en el cas dels Cinesa LUXE el preu de l’entrada serà de 4,90 euros.

Més facilitats per beneficiar-se, però amb excepcions

Aquest any, a diferència de les anteriors edicions, per fer més fàcil la compra d’entrades i poder gaudir del descompte no serà necessari acreditar-se a la pàgina web. A partir del 27 de setembre les entrades ja es podran adquirir pels dies de la festa amb el preu reduït. No serà doncs necessari presentar cap justificant ni acreditació en la compra a taquilles.

Des de Cinesa recorden que el preu per entrada serà de 3,5 euros. Però que les butaques VIP, projeccions 3D i les sales iSens, IMAX®, Dolby, D-BOX, Screen X i les sales XL tenen un recàrrec extra. També que aquesta oferta no és acumulable a altres descomptes i promocions. Ni tampoc fent ús d’aquesta promoció s’acumula punts als plans de fidelització aliens a Cinesa. Ni serà vàlid per aquells esdeveniments especials, com preestrenes o projeccions úniques.

Cinesa Parc Vallès és un dels cinemes més grans de Catalunya. En total disposa 24 sales amb diferents capacitats, des de 519 seients (la més gran) fins a 87, la més petita. Es programen pel·lícules d’estrena i reestrena tots els dies de la setmana. Al seu voltant hi ha botigues, restaurants i altres establiments. Disposa de servei de beguda i crispetes i totes les comoditats per als espectadors, a més de les darreres novetats tecnològiques d’imatge i so per a les projeccions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa