MónTerrassa
Faktoria d’Arts posa punt i final a 25 anys de música en directe a Terrassa
  • CA

Aquest dissabte, dia 6 de maig, serà l’última vegada que Faktoria d’Arts, ubicat al carrer de la Rasa, aixequi la persiana. Així ho ha confirmat a través de les xarxes social el propi local informant que amb el concert del grup Sense Sal es clou una etapa que s’ha allargat 25 anys. Del Rock Club a Tombstone, de Faktoria del Bruc a Faktoria de la Rasa. Han estat molts els canvis de locals i adaptacions que havia patit l’empresa però finalment no ha pogut aguantar més i ha decidit tancar. “Ha estat un viatge intens. Ens quedem amb allò bo, els amics que hem fet i els records. Aquí s’acaba l’aventura… o no? Qui sap!”, expliquen en el seu missatge a Facebook.

A mitjans de novembre, s’anunciava que entrava en concurs de creditors. Semblava un pur tràmit, sense perill per la seva continuïtat. El deute s’enfilava als més de 500 mil euros però hi havia compradors interessats. El nom del dj Kike Torrijos i el seu projecte The Street Music, però complicacions d’última hora no van fer fructificar la venda. Tampoc va prosperar per falta d’acord amb la propietat del local la compra per part d’un altre inversor que estava disposat a fer-se càrrec del deute, segons informa Diari de Terrassa.

Des de Faktoria han manifestat que el proper dilluns, dia 8, faran pública més informació sobre la situació en la qual queda el local i sobretot, dels concerts que ja estaven programats per a les properes setmanes. Així, per ara, no s’han manifestat sobre què passarà amb el concert previst de MOMO però sí que han pogut avançar que el concert de Doctor Prats es traslladarà a la sala Tocata de Terrassa (antic Tombstone), ubicada a l’avinguda 22 de juliol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa