MónTerrassa
El Festival Sant Pere Sona! de Terrassa torna amb dos concerts
  • CA

L’emblemàtica façana del Mercat del Triomf serà, novament, l’escenari del Sant Pere Sona!, el 17è, en una edició marcada pels dos anys d’aturada pandèmica. Mimetic Theory i Caipirinhas Rumberus portaran els seus directes divendres 20 de maig a partir de les 22:30h a la Plaça del Triomf, en un concert gratuït.

El grup de Cultura Popular La Papallona de Sant Pere organitza des de l’any 2002 el Sant Pere Sona!, un esdeveniment que va néixer amb la intenció d’oferir als joves del barri una oferta fins aleshores nul·la dins de la Festa Major. El Festival s’ha caracteritzat sempre per oferir concerts de grups i músics terrassencs amb convidats foranis, amb unes condicions tècniques professionals.

El doble concert de divendres 20 de maig (22:30h) s’emmarca dins de la 43a. Festa Major de Sant Pere coorganitzada per La Papallona de Sant Pere i l’Associació de Veïnes i Veïns de Sant Pere i que discorrerà durant els dies 20, 21 i 22 de maig. Com és habitual, el Sant Pere Sona! és l’acte que obre la Festa Major.

Mimetic Theory, contundència i originalitat

Mimetic Theory és un grup de rock alternatiu de l’àrea de Barcelona amb un directe potent i contundent que vesteix unes cançons adictives i originals.

Els orígens del grup se situen cap al 2010 quan el músic Ramon Bujaldon decideix tirar endavant un projecte visceral, profund i amb melodies èpiques sota algunes de les seves influències més directes: Muse, Artic Monkeys, Radiohead, Nirvana, System of a Down, Placebo, Royal Blood, Queens of Stone Age, Foals o Mogwai.

Després de fer-se amb diversos concursos del país, al febrer de 2017 publiquen el seu primer àlbum, Revealing Content, un disc fresc, variat i amb melodies enganxoses i originals. A finals del mateix any el grup entra a l’estudi per enregistrar la primera part del seu segon treball d’estudi, System Failure, enregistrat i mesclat als estudis barcelonins Aclam Records i masteritzat per Leon Zervos als Estudios301 de Sydney, Austràlia.

Aquest segon llançament té un transfons molt conceptual on es tracta el tema de la decadència personal i social dels humans provocada pel sistema actual. El grup ha guanyat diversos concursos d’àmbit nacional i internacional.

La festa dels Caipirinhas Rumberus

Els Caipirinhas Rumberus van néixer l’any 2010 amb ganes de fer cantar i ballar les places de cada poble i ciutat. Amb dos treballs editats, “eiuà” i “Surt al carrer”, la banda vallesana practica una amalgama d’estils que van des de la rumba al reggae i el reggaeton, incorporant versions de tots els temps d’altres artistes, d’aquelles que agraden a tothom (Juan Luis Guerra, La Pegatina, Txarango, Alaska o David Bisbal, …)

Cançons plenes d’energia, vitalitat i alegria que contagien al públic des del primer minut de concert.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa