MónTerrassa
‘El secreto de Marrowbone’, rodada a Terrassa, al Festival de Toronto
  • CA
Un fotograma de la pel·lícula rodada a Terrassa | Cedida

!--akiadsense-->

El secreto de Marrowbone, de Sergio G. Sánchez es presentarà al Festival Internacional de Cinema de Toronto. El prestigiós certamen, que tindrà lloc del 7 al 17 de setembre, acollirà en la seva propera edició l’estrena mundial de la pel·lícula. Es tracta del debut com a director de llargmetratges de Sánchez, guionista de El Orfenato, Lo Impossible o Palmeras en la nieve, entre altres títols, i es presentarà dins de la secció Special Presentations.

La pel·lícula, que s’estrenarà en les pantalles d’arreu de l’Estat el proper 27 d’octubre distribuïda per Universal Pictures International Spain, es va robar als platós del Parc Audiovisual de Catalunya, ubicat a Terrassa. Està protagonitzada per Anya Taylor-Joy (La bruixa, Morgan, Múltiple) qui actualment es troba rodant el nou X Men: The New Mutants; George Mackay (Captain Fantastik, For Those in Peril); Mia Goth (La cura sinistra, Nymphomaniac. Volum 2); Charlie Heaton (Stranger Things, Presencia sinistra), que també participa en X Men: The New Mutants; Matthew Stagg (Macbeth) i Kyle Soller (The Keeping Room, Anna Karenina).

Produïda per Belén Atienza, Álvaro Augustin i Ghislain Barrois, i amb J.A. Baiona com a productor executiu, El secreto de Marrowbone és un thriller psicològic que narra la història de quatre germans que, tement que els separin després de la mort de la seva mare, s’amaguen del món en la seva abandonada granja… una granja les velles parets de la qual amaguen un terrible secret.

Es una producció de Telecinco Cinema, Marrowbone SLO i Ruidos en al Átibo A.I.I.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa