MónTerrassa
El Club d’Arquers Terrassa es planta: “No tenim cap intenció de marxar de La Cogullada”
  • CA

Sí la setmana passada, l’Egara Powerlifting Club denunciava la decisió que ha pres l’Ajuntament de Terrassa de “fer-nos fora del nostre espai, de forma no consensuada, i que ens deixa literalment al carrer”, aquest dilluns, una altra de les entitats afectades en la reorganització al poliesportiu de La Cogullada ha fet sentir també la seva veu. Es tracta del Club Arquers Terrassa – CAT Terrassa. “No hem marxat del poliesportiu. Hi portem trenta anys i no tenim cap intenció de marxar a no sé que se’ns ofereixi unes instal·lacions amb les mateixes condicions o millors”, asseguren.

En un comunicat difós a les xarxes socials, la presidenta de l’associació, Ester Semis, corrobora l’exposat per l’Egara Powerlifting Terrassa que l’Ajuntament “ens vol desnonar de la Cogullada i posar la boxa”. “Tenir unes instal·lacions homologades i segures ens suposa molts diners als socis. El nostre esport té dues modalitats: el tir d’aire lliure i el de sala. Les dues són imprescindibles, i encara que a l’estiu no utilitzem massa el nostre espai al poliesportiu, nosaltres paguem una quota cada mes”, explica i afegeix que “tenim un contracte que fa sis mesos es va renovar”, i lamenta que malgrat la situació de pandèmia “hem tingut un increment notable de la quota, ens van reduir a la meitat el gimnàs i l’any passat vam haver de posar proteccions a càrrec nostre”.

Des del Club Arquers Terrassa s’afirma que “tenim un 47% de dones, un 25% de nens, i és un esport de totes les edats. Hem format una escola-planter perquè el dia de demà siguin bons arquers per Terrassa, però tot això es podrà fer si tenim unes instal·lacions correctes”. En el comunicat es recalca que davant l’opció de quedar-se sense una seu equipada i tancada, “no podem permetre que esituin amb el fred i la foscor de l’hivern a l’intempèrie, perquè els més petits tenen sis anys i és un esport sense gaire moviment, en una línia de tir”. L’entitat també exposa els mèrits esportius, amb “subcampions i campions de Catalunya, rècords i podis a Espanya. Fem cursets cada setmana, fem formació i som prop de 100 socis”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa