MónTerrassa
L’Egara Powerlifting Club denuncia que l’Ajuntament de Terrassa el vol “desnonar”
  • CA

Malestar a l’Egara Powerlifting Club per la decisió que ha pres l’Ajuntament de Terrassa de “fer-nos fora del nostre espai de forma no consensuada i que ens deixa literalment al carrer”. L’entitat sense ànim de lucre, delegació espanyola de USPA/ILP, Associació Nord-americana de Powerlifting, denuncia a través d’un comunicat que per tal d’acabar amb les “molèsties” ocasionades pel Club de Boxa de Terrassa al poliesportiu de La Cogullada els ha tocat al rebre a ells. I és que, afirmen, el govern ha decidit que aquest passi a instal·lar-se en el lloc que fins ara ocupaven ells.

L’enfadament és palpable. Només cal anar al seu compte d’Instagram per veure que han iniciat una campanya amb l’ajuda dels seus membres per denucniar la situació que estan patint. “Lluitarem pel que creiem just, i utilitzarem tots els mitjans que disposem per fer conscients a la societat el problema que patim. Un club que fa barri i que defensa l’esport com a mitjà de vida saludable”, subratllen.

L’Egara Powerlifting Club està format fonamentalment per veïns de La Cogullada, essent la majoria dones i joves amb síndrome d’Asperger i autisme, amb important participació també del col·lectiu LGTBI. Així mateix, disposen d’un programa concret per treballar amb nois amb problemes de violència i integració social. Però no només fan una funció social sinó que també “portem el nom de Terrassa arreu, ja que organitzem tres campionats d’Espanya a Terrassa, i competim també al Campionat del Món, amb grans opcions d’aconseguir medalla”, diuen.

El club lamenta que des de l’Ajuntament ja s’han licitat les obres i que aquesta situació també implica “el desnonament de la resta de clubs que hi som, incloent-hi desfer-se del material que hem adquirit de forma privada”. Reconeixen que s’han pogut reunir amb diversos tècnics municipals però que “cap d’ells ha arribat a entendre ni el que significar el projecte esportiu de ciutat, ni les possibles irregularitats comeses pels responsables de La Cogullada”. Per tot plegat, han iniciat la campanya per quedar-se i no descarten cap opció: des de recollida de signatures a concentracions davant de l’Ajuntament, i fins i tot, obrir la via judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa