Rafael Aróztegui amb el seu Capgròs | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

GALERIA DE FOTOGRAFIES

Rafael Aróztegui és el Capgròs de Terrassa 2017. L’incansable fotògraf amb la Llanterna capaç de fer fotos sense ser vist i autor d’un blog dedicat a la memòria històrica de la ciutat ha sortit de la llista de 13 capdidats presentats pel Casinet de l’Espardenya.

El capgròs ha estat realitzat i donat, com sempre, per Jordi Grau. La descoberta ha estat, com sempre, emocionant, com la cara de sorpresa del guanyador. La Festa Major de Terrassa ja es viu i conèixer el Capgròs és un dels moments més màgics i esperats per la ciutadania.

!--akiadsense-->

La resta de capdidats proposats per al 2017 pel Casinet de l’Espardenya era la següent:

1. Jaume Oller: va ser el primer a donar encant i vida al carrer de la Palla, propietari del Porró i conegut com a Jaume del Porró.

2. Don Edi: des de fa una pila d’anys sempre en té una per dir, caricaturista i humorista gràfic del Diari de Terrassa.

3. Pamela Navarrete: periodista del Diari de Terrassa, que amb els seus articles promociona, a capa i espasa, els grups musicals terrassencs.

4. Jaume Talló: dinamitzador etern del comerç i un dels organitzadors de la Fira del Bolet. És president de l’associació de l’Eix comercial de Sant Pere.

6. Paco Salazar: des de fa molts anys li agrada entrar pel forat del drac. Històric membre del Drac i dels Castellers de Terrassa.

7. Alícia Rey: té la veu cantant amb la coral terrassenca Gospelins i a més canta amb els Sense Sal arreu de Catalunya amb un nou disc sota el braç. Vaja, que “només tenim la veu”!

8. Alberto Demomento: monologuista que no para de xerrar de tot el que escolta i veu. Omple teatres de rialles allà on va.

9. Eduard Biosca: actor, guionista i pare reconegut delsenyor Bohigues, personatge del programa de ràdio Versió Rac 1. Pels teatres fa creure que és un Gran Guru.

10. Joan Tamayo: en un passat va ser rei del Laberint d’Arcàdia i ara és un incansable activista social desinteressat a favor dels drets i les llibertats.

11. Adrià Mas: té temps per tot i per tothom, va fer de monitor i gran dinamitzador de l’esplai deca n’Aurell, reparteix bastonades, fa de minyó i encara té temps per fer excursions. Diuen que porta bé els números i els ensenya amb gran habilitat.

12. Cesc Castellet: coneix tots els ets i uts de la cultura popular i és capaç de ser present a diverses reunions simultànies. A les estones lliures és propietari del mític Cafè Teatre i treu el cap i un peu al Gremi d’Hosteleria.

13. Les Urnes: barates, fetes a mà i fàcils de construir, sense necessitat d’instruccions… i amb un forat en forma de tall.Preneu nota, demòcrates de pa sucat amb oli!

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Ballbè Urrit a juliol 01, 2017 | 14:10
    Josep Ballbè Urrit juliol 01, 2017 | 14:10
    T'ho més que mereixes ! Fa molts anys que ho hauries d'haver aconseguit. Ets una de les persones que més fa -des de sempre-- per escampar el nom de Terrassa arreu. Ho dic amb coneixement de causa perquè ens coneixem de ben petits. Me n'alegro un munt i saps --com et vaig dir moments abans del veredicte-- que havia apostat per tu. Celebro, alhora, que el teu fill Nebridi porti la teva vocació a la sang. La seva foto de portada, al Diari de Terrassa, és per a emmarcar.

Nou comentari

Comparteix