MónTerrassa
Els terrassencs Hereus del Beat estrenen nova cançó ‘Diga-li al DJ’
  • CA

El grup terrassenc Hereus del Beat està d’estrena. Aquest mitjanit ha publicat la nova cançó ‘Diga-li al DJ’ acompanyada d’un videoclip gravat a La República de Terrassa. Es tracta d’un tema festiu però alhora reivindicatiu que critica la precarietat laboral que pateixen molts joves actualment. És l’últim i tercer avançament del nou àlbum del grup, que anunciarà la data de llançament properament a les seves xarxes socials.

La cançó, ja disponible a totes les plataformes, és una col·laboració amb la cantant terrassenca i matadeperenca Yule. “Amb la Yule vam tenir molt bon feedback quan tant ella com nosaltres vam actuar per la Festa Major de Terrassa. Vam estar quedant posteriorment uns dies i li vam proposar fer una col·laboració”, expliquen des del grup a Món Terrassa. I continuen, “vam buscar una temàtica on ambdues parts ens trobéssim còmodes pel que fa a la base musical, i el productor ens va presentar aquesta base”.

Una cançó festiva però amb crítica cap a la precarietat laboral

“Es tracta d’una cançó festiva amb tocs de crítica vers la situació de precarietat laboral”, afirmen. “És moguda i ballable, però amb tocs de crítica”. A més a més, compta amb un videoclip amb marca terrassenca, ja que està gravat al bar musical La República de Terrassa, local ubicat al carrer de la Rasa, on es troben molts joves per gaudir de l’oci nocturn.

Més sobre Hereus del Beat

Hereus del Beat és una formació nascuda a Terrassa que sorgeix de la unió dels MC Pau Casanovas, Xavier Carnicé i més endavant Xavier Soler. Els orígens es troben a principis de 2015. Amb camins separats, els tres integrants de la banda van començar a endinsar-se al món del hip-hop. Van trobar en el rap una via per fer volar la seva imaginació i per expressar el que porten a dins.

Tot i que feia anys que escrivien i cantaven pel seu compte, al 2019 impulsats pel seu grup d’amics, van decidir encaminar-se en l’aventura que és, avui en dia, Hereus del Beat. Es tracta d’un grup camaleònic que no està tancat a un determinat estil. El hip-hop i el rap dels 90 i 00 són el pilar base del projecte. Tot i això, no tenen problemes en experimentar amb diferents tipus de ritmes, com el reggae o el funk.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa