MónTerrassa
Dj Bizarrap, cap de cartell del festival Maleducats a Terrassa
  • CA

El festival Maleducats ha donat a conèixer un dels seus caps de cartell, el productor i dj Bizarrap. A més, també s’ha recordat la data en què està previst omplir de música i art urbà La Masia d’Els Bellots de Terrassa. En un comunicat, recollit per l’Agència Catalana de Notícies, s’informa que se celebrarà els dies 15 i 16 de juliol de 2022. El certamen havia d’estrenar la seva primera edició l’any 2021, però les restriccions derivades per la crisi sanitària de la Covid-19 ho van impedir.

L’organització ja ha avançat un dels caps de cartell que es podrà gaudir. Es tracta del Dj Bizarrap, un artista que suma diverses nominacions als Latin Grammys i centenars de milions de reproduccions de les seves cançons a plataformes digitals. Bizarrap és conegut per les seves edicions de cançons Bzrp Music Session i els seus Bzrp Freestyle Sessions, els quals realitza al costat de diferents artistes. Es tracta doncs d’un dels màxims exponents de la música urbana llatina i el que s’espera que sigui una grandíssima atracció per als amants d’aquest tipus de música.

A més de Bizarrap, també s’han confirmat la cantant de rap i trap canària Ptazeta, una artista urbana emergent i que està agafant molt de renom, i l’artista terrassenc Lildami (àlies de Damià Rodríguez). El cantant egarenc és un dels impulsors del festival i recorda que aquest certamen ha nascut per “donar veu a les millors propostes nacionals, estatals i internacionals”, a més de voler “consolidar la potent nova escena urbana catalana”.

Ja s’han posat a la venda els abonaments per gaudir dels dos dies de festival. Recorden que les entrades que es van adquirir el 2020 seran vàlides per als dos dies que durarà aquesta edició de 2021. Els preus dels nous abonaments oscil·len entre els 50 i els 80 euros. I es poden adquirir clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa