MónTerrassa
Divendres d’estrena dels concerts de KM.0 a Terrassa
  • CA
Bergants n'Roses actuen aquest divendres a El Vapor
Bergants n’Roses actuen aquest divendres a El Vapor | Casa de la música

!--akiadsense-->

Amb la denominació KM.0 la Casa de la Música de Terrassa presenta el seu primer cicle de concerts estables amb segell local. Es tracta d’una programació de proximitat i de qualitat amb diversos gèneres musicals. Tots els concerts es faran a l’espai El Vapor de Terrassa en divendres i començaran entre les 8 i les 9 del vespre. El preu de l’entrada oscil·larà entre els 3€ i els 7€.

L’objectiu d’aquests concerts és oferir un espai d’exhibició als grups que es troben en procés de creació i que encara no han accedit als circuits estables d’exhibició. També és una oportunitat per descobrir nous artistes del territori. La tria de les propostes es basa, inicialment, en la vinculació dels músics amb la Casa de la Música de Terrassa, ja sigui perquè el grup és resident a l’espai de creació musical El Vapor o perquè hagi participat en els diversos programes d’ajudes a la Creació que s’ofereixen des de les Cases de la Música.

El primer concert serà de Bergants n’Roses, una banda de música nascuda el 2018 en el si de la colla Bergants del Campus Terrassa. Actualment, el grup se centra en fer versions variades, des de l’ska i el reggae fins l’indie rock i el soul, passant, fins i tot, pel hip hop i el dub. Un repertori molt divers i interpretat amb molta força i amb una qualitat cada cop més alta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa