MónTerrassa
La diada de Sant Jordi arriba al Castell Cartoixa
  • CA

El Museu de Terrassa programa per als més petits la representació de la llegenda de Sant Jordi, al Castell Cartoixa de Vallparadís, a les 17.30 h i amb inscripció prèvia. La llegenda de Sant Jordi també serà la protagonista al Museu Palau Mercader de Cornellà amb la presència d’un drac del Foment de la cultura popular de Cornellà, diumenge 5 de maig, a les 12 i a les 13 h.

El Museu de Sabadell presenta un programa triple per a dimarts, 23 d’abril, amb la lectura del conte “El drac de Sant Jordi” per a infants de 3 a 6 anys, el taller infantil al pati del Museu de 17 a 20 h i les visites guiades al campanar de Sant Fèlix d’11 a 13 i de 17 a 20 h.

Els museus d’Esplugues de Llobregat de Can Tinturé i de La Rajoleta programen jornades de portes obertes amb entrada lliure i visites guiades gratuïtes del 23 al 28 d’abril. A més, la Masoveria de Can Tinturé dedica la xerrada Flors de trencadís a aquesta icona modernista, a càrrec de les especialistes Mireia Freixa i Marta Saliné, dimecres 24 d’abril a les 19 h, amb la presentació del llibre Gaudí i el trencadís modernista. Per la seva banda, el Museu de ceràmica a La Rajoleta programa una visita-taller amb col·laboració de l’Escola Municipal de ceràmica, dissabte 27 d’abril, d’11 h a 13 h.

El Museu de Granollers celebra Sant Jordi convidant les escoles de la ciutat a fer un dibuix entorn la llegenda de Sant Jordi. L’exposició mostra els dibuixos dels 646 alumnes de les 16 escoles que han participat, fins al 28 d’abril.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa