MónTerrassa
Un curtmetratge 100 per cent fet per dones i ADN Terrassa
  • CA

i ADN

Aquest proper maig es durà a terme el rodatge de Casa Sense Parets, el curtmetratge que suposa el treball de fi de Grau de diverses estudiants del grau en Cinematografia de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), situada al carrer de Colom de Terrassa.

L’equip és gairebé al 100 per cent format per dones i la directora del projecte, la Queralt Vilanova, és també egarenca. A més a més, és una producció que serà feta tota en Català, incentivant i celebrant d’aquesta manera el cinema en la llengua del Principat, el País Valencià, la Catalunya Nord, les Illes Balears, l’Alguer, Andorra i El Carxe, a Múrcia, sense oblidar la Franja de Ponent.

Una relació especial entre el pare i la filla

Casa Sense parets mostra la relació entre la Carla i el Francesc, pare i filla que, amb el pas del temps, han deixat que les seves diferències descuidessin la seva relació. Ara, la Carla marxa de casa per anar a estudiar, lluny de la seva família, i és això el que la farà voler arreglar el que, durant molt temps, tant ella com el seu pare han estat oblidant.

Aquest projecte treballa i explora diferents temes dins les relacions familiars, entre altres, aprendre a acceptar que no sempre han de ser com generalment s’han establert i el fet de no idealitzar-les.

Ara l’equip es troba en la fase de pre-producció del curtmetratge. El projecte ja té el seu propi compte d’Instagram (@casasenseparets), on hi podreu veure tota la informació sobre el procés i l’estat del projecte. Al tractar-se d’un projecte audiovisual, necessita d’una base financera important, pel que s’ha obert una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami per poder recaptar diners i realitzar el projecte. A través de la web s’ofereixen recompenses a tots aquells mecenes que vulguin col·laborar i ajudar amb el finançament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa