MónTerrassa
El Cor Montserrat repeteix Concert de Nadal a Terrassa
  • CA

Després d’un gran èxit de públic durant el primer concert, el proper 29 de desembre el Cor Montserrat tornarà a oferir el tradicional Concert de Nadal a les Esglésies de Sant Pere de Terrassa. Aquesta serà l’última oportunitat per poder escoltar aquest repertori a Terrassa.

La música també ens reflecteix aquest sentiment i enguany presentem un programa mixt, on es barreja tradició popular a través d’una Suite Nadalenca que aglutina diferents peces de la música tradicional de l’Advent, amb una selecció coral d’una de les obres més representades com és el Messies de Haendel. Per arrodonir el concert comptarem amb una obra extraordinària de Leonard Bernstein, de qui enguany celebrem el centenari del seu naixement: els Chichester Psalms per a conjunt instrumental, cor i noi solista.

Al final del concert, el Cor Montserrat convidarà a tothom a una bona degustació de cava i neules per gentilesa del Celler Artium d’Artés i d’Els Xixonencs de Terrassa.

Entrades

AFORAMENT LIMITAT. VENDA ANTICIPADA FINS A EXHAURIR LES LOCALITATS

  • 15€ Anticipades i socis d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals
  • 18€ A taquilla el mateix dia del concert

Excepte els dies festius 25 i 26 de desembre.

  • De dimarts a diumenge de les 19:00h a les 20:30h a la Sala d’Exposicions d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, accés pel C.Teatre, 2

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa