Cor Montserrat

Cor Montserrat | Cor Montserrat

El Cor Montserrat torna a trepitjar l’escenari aquest dissabte en un doble a l’Auditori Municipal de Terrassa. Serà la primera actuació des de fa més de mig any, i per això li han volgut donar un títol reivindicatiu: Concert Emmascarat. Sota la direcció de Rosa Maria Ribera, amb Dani Garcia al piano i Lluís Heras al violoncel, l’espectacle es podrà veure a les 18 h i a les 21 h.

“Sigui aquest concert un homenatge a tots aquells que han lluitat, han patit i han treballat per a canviar una situació que fins fa poc no podíem ni imaginar. Que serveixi per retre homenatge als qui no hi son. Que la música mantingui encesa la flama del seu record i la nostra voluntat”, exposen.

Entrades:

• es poden aconseguir al correu concert17octubre@gmail.com. Cal indicar-ne hora i quantitat. Poden ser retornades sense cost fins a 24 hores abans del concert.

• També podeu comprar les entrades a la Sala d’Exposicions d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, carrer Teatre, 2. De dimarts a diumenge, de sis a vuit de la tarda

• Preu de l’entrada anticipada: 12€. Aforament limitat

Nou comentari