MónTerrassa
Concerts de Festa Major de Terrassa al Bau House
  • CA

Com cada any, el Bau House s’uneix a la celebració de la Festa Major de Terrassa i programa concerts “alternatius” per tots els gustos, rock, blues, country i concerts familiars tindràn cabuda en el pati de la Casa Baumann.

Divendres 30 de juliol a les 22:30 Concert de Cuero Viejo / rock dur (taquilla inversa)

Banda veterana terrassenca de rock dur dels 60-70. El formen: José Salmerón (guitarres), Gabriel Soriano (veu i guitarra), Fernando García (baix) i Juan Carlos Arévalo (bateria i percussions). Quan parlem d’influències clàssiques, ens referim a la Creedence Clearwater Revival, als Stones, Pink Floyd, Led Zeppelin, passant per Deep Purple, Chuck Berry, The Kinks, Ufo, Natzaret, Black Sabath etc. Fan versions dels grups esmentats.

Dissabte 1 de Juliol a les 22:30 Concert de Sònics / rock (taquilla inversa)

El projecte Sònics es va formar fa tres anys i mig. Sònics és una banda que fa música rock, pop i blues, versionant temes mítics de la història de la música amb el segell molt personal de Sònics. La formació la conformen: David Puy – veu solista i armònica; Josep Ribas – guitarra; Enric Rodriguez – baix; Jordi Moles – guitarra, teclats i veus; i Salvador Donadeu – bateria i veus.

Diumenge 2 de Juliol a les 12:30 Vermut amb The Barroom Buddies Band (taquilla inversa)

Concert amb The Barrom Buddies Band, una banda de Outlaw Honly Tonk amb versions de clàssics dels 70 i 80 a més de temes propis. És l’única banda de Terrassa que ha aparegut a la sèrie Merlí II de TV3.

Diumenge 2 de Juliol a les 19:30 Concert familiar amb Ual·la (taquilla inversa)

Ual·la! presenta un concert-espectacle dinàmic, fresc i carregat d’humor. Format pel binomi artístic d’en Modesto Lai (guitarra, piano i veu) i l’Alba Rubió (veu i percussió), el show de petit format s’esdevé entre temes propis d’estil modern i gags teatrals de caire humorístic que lliguen les peces musicals entre sí. Tres conceptes defineixen el seu projecte: música, humor i transformació social. Ual·la! va fer les seves primeres passes l’any 2011, tocant a bars i locals de Barcelona. Des de llavors, ha pogut oferir més de 200 concerts en diverses ciutats. El grup compta amb dos discos auto-editats: “Quina tela!” (2013) i “Flotar a la deriva” (2015).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa