MónTerrassa
Concerts a casals i centres cívics de Terrassa amb el jazz de protagonista
  • CA

Casals i Centres Cívics de Terrassa son l’escenari escollit per a sis concerts amb el jazz de protagonista. Es tracta del 26è cicle Jazz a prop, organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa i que tindrà lloc del 3 de febrer al 4 de març. Aquest dilluns, dia 30 de gener, s’ha fet l’acte de presentació oficial amb la presència de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras; la presidenta de l’Associació de Músics de Jazz de Terrassa MuJazzT, Gemma Plans; i del vicepresident de MuJazzT, Xavi Hinojosa.

El programa d’enguany recull una àmplia oferta de concerts i de diferents estils de jazz, que combina el talent local amb figures de referència del món del jazz, perquè els terrassencs i les terrassenques puguin gaudir, arreu de la ciutat, d’una completa panoràmica musical. Segons han manifestat els impulsors del cicle, l’objectiu és el de “contribuir a incrementar la cultura jazzística a la nostra ciutat i fer-ho de forma amena i accessible per a tots els públics”.

Músics de jazz locals i internacionals

Els concerts, gratuïts i oberts a tothom, ofereixen una proposta jazzística atractiva a diversos espais de la ciutat com els Casals de Can Parellada i de Can Boada i els Centres Cívics President Macià, Montserrat Roig, Maria Aurèlia Capmany i Alcalde Morera, que obriran les seves portes per acollir concerts i apropar-los a la ciutadania.

Aquest any, es comptarà amb els grups terrassencs Kailash format per grans músics veterans de la nostra ciutat amb perfils i trajectòries ben diferents que inclouen en el seu programa temes del jazz americà . Six Got The Blues serà un concert dedicat al músic terrassenc de pop rock blues Pep Figueres, el qual participarà om a artista convidat. Madera Viva Trio presenta un projecte de cançó popular i d’autor unit amb el jazz.

El reconegut cantant Agustí Burriel sings Sinatra vindrà acompanyat per músics de la nostra ciutat. L’extraordinària cantant i jove promesa del jazz terrassenc Júlia Plans ens farà un recorregut per diferents estils, des del jazz més tradicional passant pel soul, funk, artistes Motown. I com a plat fort del cicle, concert amb Scott Hamilton, un dels representants més importants del neo tradicionalisme dins del jazz americà que ha treballat amb músics històrics com Benny Goodman, Hank Jones, Roy Eldridge… Aquest any vindrà acompanyat del saxofonista Toni Solà amb el que manté una gran afinitat i ha compartit escenari amb certa regularitat.

Els dos primers concerts tindran lloc ja aquest divendres i dissabte, i seran:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa