MónTerrassa
Concert solidari per reparar el robatori patit a l’estudi de gravació
  • CA

Terrassa acollirà un concert solidari amb l’objectiu de recaptar fons per reparar els danys patits en un robatori a l’estudi de gravació de dues bandes de la ciutat. El passat dia 10 de desembre, Hereus del Beat i Galgo Lento van tenir la desagradable notícia que el lloc on duen a terme les seves gravacions va ser assaltat per uns lladres. El robatori va ser total, i els va desaparèixer material de so (targetes, altaveus, microfonia i cables) així com l’ordinador, en el qual s’hi trobava part de l’àlbum en què els grups portaven treballant durament els darrers mesos.

Per intentar minimitzar les pèrdues i amb la voluntat de no quedar-se de braços plegats lamentant la situació, Hereus i Galgo han decidit organitzar un concert a l’antiga Faktoria de Terrassa (a la Sala Rasa 64), aquest pròxim dissabte, 22 de gener, a les 20.30h. Tots els diners que es recullin aniran a parar a poder recuperar bona part del material robat. Com que no serà un espectacle ordinari, s’han establert tres tipus d’entrades diferents: la primera, inclou l’assistència al concert i té un preu de 9 euros; la segona, es tracta d’una donació de 5 euros, per aquelles persones que no puguin assistir presencialment a l’acte; i la tercera, té el preu de 18 euros, i inclou l’entrada al concert i una samarreta del grup.

Qui són?

Hereus del Beat és una formació nascuda a Terrassa que sorgeix de la unió dels MC Pau Casanovas, Xavier Carnicé i més endavant Xavier Soler. Els orígens es remunten a principis de 2015, quan el rap els va trobar. Tot i que feia anys que escrivien i cantaven pel seu compte, al 2019 impulsats pel seu grup d’amics, van decidir crear els Hereus del Beat. Es tracta d’un grup camaleònic que no està tancat a un determinat estil. El hip-hop i el rap dels 90 i 00 són el pilar base del projecte, però també s’hi deixen sentir altres tipus de ritmes, com el reggae o el funk.

Galgo Lento és l’alter ego del compositor i productor català Martí Galan Velasco (Terrassa, 1996). Entre el lo-fi i el pop metafísic, l’artista expressa les seves “inquietuds mil·lenials”, fent referències a l’amor, un futur incert, un passat perdut i un present que gairebé no existeix. L’any 2021 va publicar el seu àlbum de debut, Dies i dies, on ha captivat el públic amb la barreja de guitarres i sintetitzadors, d’estil prop i eclèctic i que connecten amb un públic jove i inquiet.

Hereus del beat | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa