MónTerrassa
El concert de Nadal del Rotary, per a la Fundació Maria Auxiliadora
  • CA
Jordi Figueras actuarà pel concert del Rotary
Jordi Figueras actuarà pel concert del Rotary | Rotary Terrassa

!--akiadsense-->

El dijous 12 de desembre a les 20 hores, tindrà lloc el tradicional “Concert de Nadal Solidari” que organitza el Rotary Club de Terrassa a l’església de Sant Pere i que aquest any servirà per ajudar al projecte INSIEME de la Fundació Maria Auxiliadora. Aquest concert està obert a tothom, amb un preu per l’entrada de 10 euros que aniran destinats íntegrament a benefici del projecte INSIEME de la Fundació Maria Auxiliadora, la qual té com a objectiu la inserció sociolaboral de persones amb risc d’exclusió social.

El concert s’ha convertit en un referent de les celebracions de les festes pre-nadalenques de la nostra ciutat. Organitzat pel Rotary Club de Terrassa compta amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere i Gràfiques Serafí i les entrades es poden adquirir el mateix dia del concert a la mateixa església de Sant Pere, a partir de les 19:30 hores.

Cal indicar que el prestigiós organista Jordi Figueras serà l’encarregat d’oferir un concert compartit amb el Cor Vine, format per nois i noies joves, i que estarà acompanyat de Dani Garcia al piano, de Pep Coca al contrabaix, de Núria Cadevall a la flauta travessera i serà dirigit per en Jaume Sala.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa