MónTerrassa
Concert de Nadal del Cor Montserrat
  • CA
El Cor Montserrat de Terrassa | Jordi Canyameres

!--akiadsense-->

Enguany, el Cor Montserrat oferirà el Concert de Nadal a les Esglésies de Sant Pere de Terrassa. Serà els diumenges 15 i 22 de desembre a les 19:30h. Es tracta d’un programa variat, amb una primera part de música litúrgica que mostra un Nadal íntim, i una segona part amb unes nadales tradicionals catalanes de Salvador Brotons, interpretades pel grup infantil de l’EMM – Conservatori de Terrassa.

Finalment, la tercera part se centrarà en Molsa, suro, paper de plata, una cantata de Marc Timón amb text de Francesc Parcerisas, que fa veure els colors d’un mateix Nadal, amb passatges íntims plens de nostàlgia que contrasten amb moments èpics i grandiloqüents. Al final del concert el Cor Montserrat convidarà a tothom a una bona degustació de cava, neules i torrons per gentilesa d’Artium – Celler Cooperatiu d’Artés i Els Xixonencs de Terrassa.

Les entrades costen 15 euros (13 euros per a socis d’Amics de les Arts). L’aforament és limitat i la venda anticipada serà fins a exhaurir les localitats. Es poden comprar de dimarts a dissabte de les 18:30h a les 20:30h a la Sala d’Exposicions Salvador Alavedra d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, accés pel C/ Teatre, 2.

· Cantate Domino – V. Miserachs

· Ave Virgo Sanctissima – J. Ollé

· Magnum Mysterium – M. Lauridsen

· The Seal Lullaby – E. Whitacre

· Exultate, jubilate – K. Jenkins

· And the Glory of the Lord – G. F. Haendel

· Suite de Nadales Tradicional Catalanes – S. Brotons / Interpretada pel Grup Infantil de l’EMM – Conservatori de Terrassa

· Molsa, suro, paper de plata – F. Parcerisas/M. Timón / Cantata nadalenca

Narració: Joan Torner

Percussió: David Cadafalch

Pianista: Robert Tévar

Direcció: Rosa M. Ribera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa