MónTerrassa
El món casteller se suma a la manifestació de diumenge
  • CA

La manifestació de diumenge arrencarà a plaça Espanya i avançarà per l’avinguda Paral·lel de Barcelona, coincidint amb els sis mesos de l’empresonament del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i l’expresident de l’ANC i diputat de JxCat, Jordi Sànchez. S’ha convocat sota el lema ‘Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!’.

El grup impulsor de l’Espai Democràcia i Convivència el formen les següents entitats i organitzacions: Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Assemblea Nacional Catalana (ANC), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), CCOO de Catalunya, Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Lafede.cat-Organitzacions per a la justícia global, Òmnium Cultural, Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Unió de Pagesos i UGT de Catalunya.

No només hi haurà persones a títol personal, també hi ha molts col·lectius que s’han decidit a adherir-se a la convocatòria. Entre aquests hi ha les colles castelleres del país. Així, s’han organitzat per repartir-se al llarg de l’avinguda Paral·lel de Barcelona, per aportar un toc de color i també de festivitat reivindicativa.

Mapa amb les colles repartides per l’avinguda Paral·lel | CdT

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa