MónTerrassa
Clara Segura i Bruno Oro troben “Cobertura” a Terrassa
  • CA

Bruno Oro i Clara Segura tornen a ser parella artística amb Cobertura, una comèdia inspirada en la sèrie de TV3, Vinagre, on es fiquen a la pell d’una infinitat de personatges. Finalment la funció tindrà lloc aquest dissabte 10 de juliol, a les 20h, a Factoria Cultural de Terrassa, després que s’hagués de suspendre durant la pandèmia i posteriorment per afonia de la protagonista.

Cobertura és una història hilarant i tendre sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs i que gira entorn del món del cinema i de com les noves tecnologies estan afectant les relacions humanes. Aquesta obra és el debut en la direcció de Clara Segura, i Bruno Oro és coautor del text juntament amb Alejo Levis que va escriure Immortal i Life Spoiler. Entre els personatges que interpreta la parella no hi faltaran alguns homenatges a la sèrie Vinagre, com les caixeres del supermercat Yeni i Eli. Una obra que comptarà amb suport de vídeo – assistim a l’estrena d’una pel·lícula – i que inclourà al públic en l’espai escènic com a protagonista actiu de la trama.

Les dades:
Cobertura
Dissabte, 10 de juliol, a les 20h
Preu: 20€
Durada: 90 min
Venda d’entrades: Taquilla Centre Cultural Terrassa Rambla d’Ègara, 340 Terrassa (dilluns a dissabtes de 16 a 20h i una hora
abans de la funció) Per internet clicant aquí o bé per telèfon al 902 180 677

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa