MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa tenyiran els balcons de la ciutat de blauturquesa
  • CA
sss

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana els Castellers de Terrassa celebrarien la XLI Diada de la Colla. La situació actual de la pandèmia i l’elevat risc de rebrot ha fet que els blauturquesa hagin hagut de modificar els actes que tenien programats per a poder-la celebrar.

Una de les apostes inicials dels del Carrer Pasteur era poder celebrar aquest dimecres una taula rodona a l’Aula Magna del Centre Cultural, que commemorés els fets més importants succeïts a Terrassa l’any 1980. En aquesta taula rodona hi havien d’intervenir destacades persones del món polític, cultural i esportiu. Les noves restriccions han fet impossible poder-la realitzar aquesta setmana i els blau turquesa realitzaran la mateixa més endavant quan les condicions epidemiològiques ho permetin.

Tanmateix des de l’Òrgan de Govern dels Castellers de Terrassa s’estava treballant per poder realitzar un acte presencial al carrer, respectant les mesures de seguretat, aquesta feina però s’ha vist truncada pel moment de risc. “Hem estat treballant de valent per a poder reunir la colla amb motiu de la nostra Diada, per a nosaltres és molt important poder mantenir el caliu i el vincle de les persones amb l’entitat per a poder estar el més ben preparades quan puguem tornar a fer castells. La Covid-19 però no ens ha donat treva i hem hagut de reformular els actes previstos per a poder celebrar la nostra Diada mantenint la màxima cura tant per les persones que formen part de la colla com per tota la ciutat de Terrassa”, Relata Elisabeth Arpal, presidenta dels blauturquesa.

Els actes que la colla ha pogut preparar per a celebrar la seva diada, van començar dissabte passat amb una campanya que s’ha impulsat per xarxes socials en la que es commemoren els 25 anys del 3 de nou amb folre carregat per la colla egarenca, esdevenint així la 6a colla del món casteller en aconseguir que la ciutat tingués dues colles de 9. A partir de dilluns i durant tota la setmana els membres de la colla tenyiran els balcons de la ciutat de blauturquesa amb uns domassos que l’entitat ha fet expressament per l’ocasió. Finalment quatre representants dels blau turquesa seran entrevistats al programa de ràdio El Submarí de ràdio Terrassa on parlaran dels quaranta anys de la colla i la seva trajectòria tant històrica com recent. D’aquesta manera els Castellers de Terrassa commemoraran el cap de setmana de la seva diada en un any on s’han vist paralitzats des del mes de març per les restriccions de la pandèmia. Tot i aquests durs mesos des de la colla no han deixat de treballar per apropar al màxim el món casteller a la ciutat, tasca que afirmen que seguiran duent a terme amb totes les seves forces es puguin alçar castells presencialment a plaça o no.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa