MónTerrassa
Castellers de Terrassa prepara una gran jornada solidària
  • CA

El proper diumenge 4 de març els Castellers de Terrassa celebraran la segona edició de la seva Jornada Solidària. La iniciativa es reedita després de l’èxit de l’any passat. L’acte consisteix en una Jornada que, organitzada conjuntament entre la colla blauturquesa i entitats que realitzen una tasca social a la ciutat, permet donar a conèixer la tasca que fan les entitats i recaptar recursos perquè aquestes puguin continuar amb la seva activitat.

Enguany, la Jornada Solidària anirà en benefici de sis entitats que treballen amb persones amb diversitat funcional a la ciutat de Terrassa, aquestes són: Prodis, Fupar, Centre de Lleure Tu Tries, Esplai Els Globus i l’Associació La Oka. Es durà a terme a la Plaça del Progrès de Terrassa i comptarà amb un conjunt d’activitats per a tots els públics des de les 10h fins a les 20h.

Així doncs, a les 10h cada entitat tindrà una carpaon tota persona que ho desitgi podrà conèixer la tasca que fan i apropar-se una mica més al món de la discapacitat intel·lectual. Paral·lelament hi haurà una demostració de Boccia a càrrec de Prodis i del Club l’Horitzó i un torneig de tennis taula a càrrec del Club Pingüí de Fupar.

A les 12h començarà l’actuació castellera amb la participació dels Castellers de la Il·lusió, una colla vallenca que cerca la inclusió de persones amb diversitat funcional al món casteller, i els Castellers de Terrassa. Un cop acabada l’actuació a les 14h començarà el dinar popular que constarà de graellada de carn o de verdures i postres al preu de 5 € o 6€ sumant-li la beguda, els tiquets es podran adquirir posant-se en contacte amb qualsevol de les entitats organitzadores.

A partir de les 16h començarà la festa infantil amb inflables, i tallers organitzats per l’Associació la Oka, els centres de lleure Tu Tries i el Globus i els Castellers de Terrassa. També en el marc de la festa infantil hi haurà a les 17:30h una Màster Class de Zumba conduïda per Prodis per a tota aquella persona que tingui ganes de moure l’esquelet. I a partir de les 18h Protagonistes Nosaltres, donarà el tret de sortida a les actuacions artístiques, seguida per l’actuació d’una txaranga popular que donarà peu a la demostració de hip-hop a les 19:00h a càrrec d’Innedit Dance Complex. A les 19:30h començarà el concert del grup local Sons Blaus que conclourà la Jornada Solidària 2018 dels Castellers de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa