MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa porten 3 castells de 7 a Barberà del Vallès
  • CA
Castellers de Terrassa porten 3 castells de 7 a Barberà del Vallès

!--akiadsense-->

El passat diumenge els Castellers de Terrassa van actuar a la plaça de la Vila de Barberà del Vallès en motiu de la diada d’inici de temporada dels Castellers de Sabadell. Els blauturquesa van descarregar amb solvència 3 castells de 7.

La diada que va començar amb un xic de retard es va saldar ràpidament per part de les 4 colles participants. Els Castellers de Terrassa tercers en ordre d’actuació van descarregar un quiet 3 de 7 després dels dos pilars de 4 d’inici. El castell va pujar apamat i amb un excel·lent ritme per part de la canalla.

En segona ronda, els de Josep Francesc Cortès van optar pel 4 de 7 amb el pilar. El castell tot i deformar-se una mica a la part del 4, va descarregar-se amb plenes garanties fruit de la bona feina feta a l’assaig. En tercera ronda els blau turquesa van descarregar un ferm 4 de 7.

Per a concloure l’actuació, els Castellers van descarregar un pilar de 5 i dos pilars de quatre.

Per la seva banda els Castellers de Sabadell van descarregar el 7 de 7 en primera ronda, el 4 de 8 en segona i el 5 de 7 en tercera. Els Saballuts van finalitzar la seva actuació amb un pilar de 5 i dos pilars de 4. Els Tirallongues de Manresa van obrir ronda amb el 4 de 7, per a continuar amb el 4 de 7 amb el pilar i amb el 3 de 7. Els de la capital del Bages van acabar la seva actuació amb un pilar de 5 i dos pilars de 4. Els Castellers de Caldes van començar descarregant el 4 de 6 seguit d’un intent desmuntat de 2 de 6, un 3 de 6 i un 3 de 6 amb el pilar.

Per a finalitzar lactuació els Escaldats van descarregar dos pilars de 4. Els Castellers de Terrassa fan una bona valoració de la seva actuació a Barberà. El seu cap de colla, Josep Francesc Cortès fa la següent valoració: “Tot i haver hagut de fer front a algunes baixes aquest cap de setmana, hem pogut fer una bona actuació descarregant amb fermesa tots els castells. Hem pogut treballar a diferents persones a nivell de canalla, tronc i pinya fet que ens fa estar més ben preparats com a colla a l’hora d’afrontar la temporada.”

La propera actuació dels Castellers de Terrassa serà el dissabte 6 de d’abril en motiu de la Culturassa amb l’objectiu de fer un passet més pel que fa a castells aquesta temporada.

Resum actuació:

Castellers de Sabadell: 2pd4 7d7 4d8 5d7 Pd5 i 2pd4

Tirallongues de Manresa: 2p4 4d7 4d7a 3d7 Pd5 i 2pd4

Castellers de Terrassa: 2p4 3d7 4d7a 4d7 Pd5 i 2pd4

Castellers de Caldes: p4ps 4d6 id2d6 3d6

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa