Tres de vuit dels Castellers de Terrassa

Tres de vuit dels Castellers de Terrassa | Castellers de Terrassa

Els Castellers de Terrassa van actuar el passat diumenge a la Festa Major del barri del Congrés de Barcelona. Els blauturquesa acompanyats de la Colla Jove de Barcelona i els Minyons de Terrassa van realitzar una bona actuació descarregant el tercer tres de vuit de l’any.

Després de dos pilars de 4 d’inici, els del carrer de Pasteur van obrir ronda amb el dos de set. El castell plenament dominat enguany pels blau turquesa no va mostrar cap dificultat per descarregar-se.

En segona ronda els de Josep Francesc Cortès encaraven el gran objectiu de la jornada, descarregar el tercer tres de vuit de la temporada. Després d’un primer intent desmuntat que no tenia les millors mides, els Castellers van aixecar un tres de vuit que tot i realitzar-se amb canvis respecte l’últim descarregat a la diada en record d’Emili Miró, no va oferir problemes per a la seva descarregada.

Amb el castell de vuit descarregat, el primer fet fora de Terrassa enguany, els blauturquesa van arrodonir l’actuació amb un lleuger cinc de set i un pilar de cinc que convida a somiar amb un pis més. L’actuació tot i comptar amb un intent desmuntat i un peu desmuntat, es va fer àgil i amb bona col·laboració entre les colles.

Resum actuació:

Jove de Barcelona: 5de7, 7de7, 4de7a, 2p5

Castellers de Terrassa: 2de7, (id)3de8, 3de8, 5de7, p5

Minyons de Terrassa: 2de8f, 3de9f, 5de8, Pde6, 2p5 i 2p4

Nou comentari