El grup Caseta de Matadepera

El grup Caseta de Matadepera | TMM

La Casa de la Música de Terrassa reactiva la seva activitat de música en directe aquest dijous amb el cicle de concerts Km.0. El cicle constarà de 3 concerts de doble cartell, on s’ha prioritzat la programació de grups locals, un altre dels objectius del projecte KM.0. Tots ells es celebraran a la Sala Rasa64 al llarg de tot el mes de desembre.

DIJOUS 17 DE DESEMBRE. CASETA + ANABEL LEE

LLOC: Sala Rasa64. (C/ Rasa, 64. 08221 Terrassa)

-HORA: De 20h a 21.45h. Obertura de portes a les 19.00h.

Caseta neix a Matadepera i està format per Jan Buxeda, compositor i veu principal del grup, Josep Duran, guitarrista, Xevi Garcia, bateria, Pol Codina, teclista i encarregat dels sintetitzadors, i Enric Camarero al baix. Dos anys després del seu primer LP “Naufragi”, Caseta torna amb “Surto del son”, un segon LP que ha significat una transformació per a la banda i una cerca de noves idees i de nous camins.

La combinació entre energia instrumental, agressivitat rítmica, cinisme líric i tirada per la bona melodia Pop converteixen els Anabel Lee en una banda “Punk Pop” influenciada tant pels Buzzcocks com per Los Planetas, The Jam, The Dammed o Public Image Limited. En Víctor, en Jordi, en Borja i en Perdi creen la banda el 2019 sumant influències de l’Punk britànic i el Noise passant pel New Wave i el Punk Rock. Durant els seus primers mesos de vida foren finalistes de concursos per a bandes emergents com el “Vodafone Yu Music Talent” i van ser guanyadors de el premi “Grup Cases de la Música de Catalunya” 2020. Inicien el seu assalt al costat de “Artica Management” produïts per Carlos Hernández Nombela .

L’aforament a l’acte és limitat per tal de poder garantir les distàncies i les mesures sanitàries establertes. Les entrades als diferents concerts es poden adquirir a través d’aquest l’enllaç. La mateixa entrada al concert serveix com a salconduït per arribar a casa més tard de les 22h. Si veniu en grup, s’aconsella que feu la reserva conjuntament, això us permetrà seure junts ja que la compra d’entrades és nominal.

Nou comentari