MónTerrassa
Caseta i Anabel Lee, el doble concert per aquest dijous a Terrassa
El grup Caseta de Matadepera
El grup Caseta de Matadepera | TMM

!--akiadsense-->

La Casa de la Música de Terrassa reactiva la seva activitat de música en directe aquest dijous amb el cicle de concerts Km.0. El cicle constarà de 3 concerts de doble cartell, on s’ha prioritzat la programació de grups locals, un altre dels objectius del projecte KM.0. Tots ells es celebraran a la Sala Rasa64 al llarg de tot el mes de desembre.

DIJOUS 17 DE DESEMBRE. CASETA + ANABEL LEE

LLOC: Sala Rasa64. (C/ Rasa, 64. 08221 Terrassa)

-HORA: De 20h a 21.45h. Obertura de portes a les 19.00h.

Caseta neix a Matadepera i està format per Jan Buxeda, compositor i veu principal del grup, Josep Duran, guitarrista, Xevi Garcia, bateria, Pol Codina, teclista i encarregat dels sintetitzadors, i Enric Camarero al baix. Dos anys després del seu primer LP “Naufragi”, Caseta torna amb “Surto del son”, un segon LP que ha significat una transformació per a la banda i una cerca de noves idees i de nous camins.

La combinació entre energia instrumental, agressivitat rítmica, cinisme líric i tirada per la bona melodia Pop converteixen els Anabel Lee en una banda “Punk Pop” influenciada tant pels Buzzcocks com per Los Planetas, The Jam, The Dammed o Public Image Limited. En Víctor, en Jordi, en Borja i en Perdi creen la banda el 2019 sumant influències de l’Punk britànic i el Noise passant pel New Wave i el Punk Rock. Durant els seus primers mesos de vida foren finalistes de concursos per a bandes emergents com el “Vodafone Yu Music Talent” i van ser guanyadors de el premi “Grup Cases de la Música de Catalunya” 2020. Inicien el seu assalt al costat de “Artica Management” produïts per Carlos Hernández Nombela .

L’aforament a l’acte és limitat per tal de poder garantir les distàncies i les mesures sanitàries establertes. Les entrades als diferents concerts es poden adquirir a través d’aquest l’enllaç. La mateixa entrada al concert serveix com a salconduït per arribar a casa més tard de les 22h. Si veniu en grup, s’aconsella que feu la reserva conjuntament, això us permetrà seure junts ja que la compra d’entrades és nominal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa