Fotograma de Jusqu’ici tout va bien
Fotograma de Jusqu’ici tout va bien | Cedida

!--akiadsense-->

BIENVENIDOS AL BARRIO

Jusqu’ici tout va bien (França. 2018). 90 minuts.

Digital. Versió doblada i original en francès.

Direcció: Mohamed Hamidi.

Intèrprets: Gilles Lellouche, Malik Bentalha, Camille Lou, Sabrina Ouazani…

Fred Bartel és el carismàtic director d’una agència de comunicació parisenca molt de moda, anomenada Happy Few. Després d’un exhaustiu control fiscal, es veu obligat a deslocalitzar la seva empresa al barri de la Courneuve; una zona molt conflictiva de l’extraradi de París. Samy, un jove de la perifèria, s’ofereix per a ensenyar-li els modes i els costums per tal de treballar de forma segura en el seu nou barri. Tant per a l’equip d’Happy Few, com per als habitants de la ciutat, aquest xoc de cultures serà el començament d’una gran història en la qual tots hauran d’aprendre a viure junts i acabar amb les idees preconcebudes.

Divendres: 17.15 / 19.30 / 21.45 vose

Dissabte: 17.15 / 19.30 / 21.45

Diumenge: 17.15 / 19.30

Dimecres i dijous: 17.15 / 19.30 / 21.45

Sala 1. No recomanada per a menors de 12 anys.

BARCELONA 1714

(Espanya. 2019). 124 minuts.

Digital. Versió original catalana.

Direcció: Anna M. Bofarull.

Intèrprets: Bernat Quintana, Alba Brunet, Juanjo Puiigcorbé, Francesc Garrido…

L’Agnès és una jove que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. La seva joventut i ganes de viure la porten a intentar fugir de la ciutat, fet que l’home a qui estima, en Jan, un oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva terra, no pot entendre. Mentrestant, 40.000 soldats es preparen per assaltar Barcelona, que serà defensada per 6.000 civils fins a la mort. Amor, odi, passió, traïcions, el desig de viure i la lluita per defensar la dignitat col·lectiva fins al final: aquests són els temes que es desperten al voltant del setge de Barcelona. Barcelona 1714 és una història d’amor i guerra, supervivència i ideals, una història atemporal i sense fronteres entre la vida i la mort.

Divendres i dissabte: 16.45 / 19.20.

Diumenge: 16.45.

Dimecres i dijous: 16.45 / 19.20

Sala 2. No recomanada per a menors de 12 anys.

LOS AÑOS MÁS BELLOS DE UNA VIDA

Les plus belles années d’une vie (França. 2019)

90 minuts.

Digital. Versió doblada al castellà i VOSE en francès.

Direcció: Claude Lelouch. Intèrprets: Jean-Louis Trintignant, Anouk Aimée, Marianne Denicourt…

Un home i una dona varen viure, fa anys, una història d’amor fulgurant, inesperada, atrapada en un parèntesi convertit en un mite que va revolucionar la nostra manera de veure i entendre l’amor. En l’actualitat, ell, antic pilot de carreres, es perd una mica pels camins de la seva memòria. El seu fill intenta llavors ajudar-lo a trobar la dona que el seu pare no va saber mantenir al seu costat, però a qui recorda contínuament. Anne tornarà a veure a Jean-Louis i reiniciarà la seva història d’amor on la varen deixar.

Divendres: 22.00 vose.

Dissabte: 22.00.

Diumenge: 19.20.

Dimecres i dijous: 22.00.

Sala 2. Apta per a tots els públics.

Nou comentari