MónTerrassa
Carles Bros homenatja Tete Montoliu en una exposició a Terrassa
  • CA
Una de les obres de Carles Bros sobre Tete Montoliu | Centre Cultural Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest dijous, dia 16 de març, l’espai La Galeria del Centre Cultural de Terrassa acollirà a les 19.30h la inauguració de Carles Bros Homenatge a Tete Montoliu · 20 anys, on s’oferirà un concert de piano a càrrec d’Ignasi Terraza. L’acte es troba emmarcat dins del Festival de Jazz Terrassa.

L’artista Carles Bros (Terrassa, 1956) presenta un conjunt de pintures en homenatge a la figura de Tete Montoliu en el vintè aniversari de la seva mort. Bros experimenta amb tècniques pictòriques com l’aquarel·la, la pintura a l’oli, la pintura acrílica i tècniques mixtes com el collage, el decollage o el grattage. Carles Bros des de 1983 viu i treballa a la comarca de l’Empordà, actualment té el seu estudi a Llançà. A més de pintar, impulsa nombroses iniciatives relacionades amb l’art, com el festival anual Tramuntanart del Port de la Selva.

Bros es fabrica ell mateix la pintura amb pigments naturals, làtex, sorra o pols de marbre per a donar textures i aconseguir una obra matèrica. En aquesta mostra incorpora a les seves pintures a modo de collage, retalls de diari amb fotografies de Montoliu, fragments de partitures i altres imatges que fan referència al Festival de Jazz de Terrassa, com una fotografia de Valentí Grau.

El pianista Ignasi Terraza (Barcelona, 1962) va quedar cec als nou anys i descobreix al poc temps el piano. La seva facilitat per improvisar va fer que aviat se sentís atret pel jazz. Va cursar els seus estudis de piano clàssic al Conservatori de Barcelona, al mateix temps que es va iniciar de forma autodidacta en el jazz. El 1980 va començar a actuar en clubs de la seva ciutat i paral·lelament assisteix a la Universitat Politècnica, on més tard es llicencia en Informàtica, sent la primera persona cega l’Estat espanyol en obtenir aquesta titulació.

Carles Bros · pintura

Homenatge a Tete Montoliu | 20 anys

Fins al 31 de març

Horaris: de dilluns a dissabte, de 16 a 21 h. Diumenges i festius obert els dies de funció.

Carles Bros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa