MónTerrassa
Cap de setmana ple de música en viu a Terrassa
  • CA

Cap de setmana ple de música a Terrassa. Per una banda, Alex Marteen presenta “Kali Uga” aquest dissabte 19 de desembre a les 20h a El Vapor. És el primer treball del cantautor en solitari, després d’haver-se fet un lloc a l’escena queer underground nacional i internacional tant amb el duo Monsieur Cactus com treballant de dj, actor i cantant. Les entrades es poden obtenir per 10€ a través de l’Instagram de l’artista @alexmarteen. L’aforament de l’acte és limitat.

De l’altra, Meritxell Neddermann presenta el seu nou treball a la Nova Jazz Cava de Terrassa. La pianista i compositora serà aquest diumenge 20 de desembre de 2020, 20 h, a la Nova Jazz Cava. El març del 2020 es publica el seu àlbum debut, In the Backyard of the Castle, que es proclama com una de les propostes més originals i interessants del panorama actual. Neddermann es presenta sobre l’escenari amb una banda conformada per músics que han tocat amb artistes com Jorge Drexler, oferint un espectacle que no us deixarà indiferents. Compra entrades clicant aquí.

I per als més menuts. Tornen Xics N’Roll Tribut Band. Serà el mateix diumenge dia 20, a les 12h, a la Sala Fred Astaire. El grup és una perfecta locomotora integrada per músics de primera que toquen a formacions punteres del panorama musical nacional com La Troba Kung Fu, Gertrudis, Los Manolos, Sindicato del Riff… El preu de l’entrada és de 5 euros i l’aforament és limitat. Es poden comprar les entrades clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa