MónTerrassa
Bastards treu el seu primer disc d’estudi, “Arrels, Lluita i Punk Rock”
  • CA

Divendres, 4 de setembre, va sortir el primer àlbum del grup vallesà Bastards, “Arrels, Lluita i Punk Rock“. La banda, creada al 2017 pel Presi (Marc López, baixista de Batec i The Anti-Patiks), barreja al llarg dels deu temes que conté el disc l’actitud punk amb els ritmes i sons del reegae i l’ska, amb lletres que parlen sobre la crítica al sistema, reinventar-se un mateix o la nostàlgia d’una joventut que ha quedat enrere.

Arrels, Lluita i Punk Rock (editat per Tropical Riot Music, 2020) és un disc produït per Jordi Torras (KasyOne) i gravat i mesclat a EM Estudi per Xavi Escribano, i compta amb la participació d’un seguit de coneguts músics de l’escena punk vallesana com Pol Fracàs (Subversa, Sigelpa), Xavi Escribano (The Anti-Patiks, Violets), Victor Gimenez (The Anti-Patiks) i Marc Escribano (The Anti-Patiks, Serpent) i amb la col·laboració d’en Jorge i del Sergio de la mítica banda terrassenca Código Neurótico.

Amb clares influències de grans músics com Joe Strummer (The Clash) o Tim Armstrong (Rancid), Bastards presenta un treball fresc, original i carregat d’energia positiva. Es troba en format vinil d’edició limitada, i és la segona referència editada en vinil pel segell Tropical Riot Music.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa