MónTerrassa
L’antiga seu de Caixa Terrassa es converteix en plató de cinema

L’antiga seu de la ja extingida Caixa Terrassa -actualment en lloguer o venda-, ubicada al carrer Rutlla amb cantonada carrer del Vall s’ha convertit en un plató de cinema durant els pròxims dies. Aquest dimarts, 2 de novembre, el seu voltant s’ha omplert de camions que han descarregat ja tot el material necessari per transformar-la en escenari de pel·lícula. En concret, s’està duent a terme el rodatge de “Un hombre en acción”, dirigida per Javier Ruiz Caldera i sota la producció de La Pulga y el Elefante SL. El rodatge es durà en diversos dies, tot i que aquesta setmana només està previst avui. Després, els plans de rodatge estan programats pels dies 8 a 10 de novembre.

Un hombre de acción s’està rodant en diverses localitzacions de l’Estat. Fa uns dies van ser a Santigado de Compostela o Vigo. També a Tarragona on es va rodar al Complex Educatiu, al Banc d’Espanya i a l’antiga presó. I està previst fer-ho a França. El film es podrà veure a Netflix i està inspirat en la vida del navarrès Lucio Urtubia, que estarà interpretat per Juan José Ballesta. En el repartiment, hi ha també altres noms coneguts com Miki Esparbé.

Rodatge a l’antiga seu de Caixa Terrassa | Lluïsa Tarrida

També s’estan utilitzant les instal·lacions pròximes de la casa ubicada al carrer de l’Església, 17, perquè els actors i el personal tècnic hi puguin fer estada entre escena i escena. Per això, els terrassencs que circulin per aquests carrers ben cèntrics podran veure vestits d’època els actors i actrius protagonistes. No només s’està utilitzant l’antiga seu, sinó també un plató al Parc Audiovisual de Catalunya.

Aquest rodatge també comptarà amb participació de figurants de la nostra ciutat, ja que, com va anunciar Món Terrassa, s’ha realitzat un càsting per trobar extres per poder donar més ambient a la pel·lícula. L’espectre d’edats era ampli, d’entre 25 i 65 anys, només es demanava tenir el cabell “natural” i sense tallats asimètrics.

Rodatge a l’antiga seu de Caixa Terrassa | Lluïsa Tarrida
Rodatge a l’antiga seu de Caixa Terrassa | Lluïsa Tarrida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa