MónTerrassa
Es busquen extres a Terrassa per al rodatge d’una pel·lícula

S’ha obert un càsting per a buscar extres per una pel·lícula que es rodarà pròximament a Terrassa. YoCasting informa a través de les xarxes socials que La Terraza Films i Ikiru Films estan buscant persones (figurants, no actors amb text) que vulguin aparèixer en un llargmetratge que estarà ambientat als anys 60 i que es rodarà a la nostra ciutat els pròxims dies 2, 8, 9 i 10 de novembre. Aquelles persones que siguin seleccionades hi treballaran un o dos dies.

El lloc escollit és l’Hospital del Torax, al Parc Audiovisual de Terrassa, i per poder ser acceptat s’ha de complir uns requisits concrets: es busquen homes i dones d’entre 25 i 65 anys que, sobretot, tinguin els cabells naturals, és a dir, que no els portin tenyits. La productora també especifica que en el cas de les dones, el perfil que es necessita és de mitja melena o curts, però que no tinguin talls asimètrics. Mentre que en el cas dels homes es necessita de 2-3 centímetres de llarg, no rapats, i que tinguin un tallat clàssic. Recordem que es tracta d’una pel·lícula d’època i per això la importància dels cabells.

Aquelles persones que estiguin interessades en fer el càsting cal que enviïn un correu a: [email protected], tot indicant noms i cognoms, edat, telèfon, i una fotografia actual. A l’assumpte caldrà posar-hi: Amoa Terrassa. La feina serà remunerada i es farà contracte de treball (es donarà d’alta a la seguretat social). Durant el rodatge es treballarà amb totes les mesures de seguretat per la Covid.

Per ara no ha trascendit més informació sobre la pel·lícula. Tanmateix, sí que es pot dir que, per exemple, Ikiru Films ha estat l’encarregada del llargmetratge Las leyes de la frontera, de Daniel Monzón i amb la participació de l’actor i dj terrassenc Victor Lenda; o de La niña de la comunión, de Víctor García, presentada en el darrer Festival de Sitges. Per la seva banda, la productora independent La Terraza Films també ha estat vinculada a la pel·lícula de Monzón, i també en destaca la seva participació al film Adú, de Salvador Calvo, guanyador de quatre premis Goya 2021.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miquel Rius a octubre 23, 2021 | 22:45
    Miquel Rius octubre 23, 2021 | 22:45
    Com sempre, allò que no "ha transcendit" ha estat la possible remuneració, encara que sigui aproximada. Som al segle XXI i sembla que moltes coses segueixen sense canviar. O sigui: Com a mínim fins que no cedeixi les meves dades personals i la meva foto no podré saber quant cobraria si m'agafessin. Genial. I a sobre, ho he d'enviar sense haver estat prèviament informat de què es farà amb les meves dades personals ni haver-me donat l'opció de triar que no les cedeixin a tercers, no les facin servir per a "mailings", etc. etc. etc. Senyors i senyores lectors i lectores: Si us plau, considerin les seves dades personals com material valuós i sàpiguen que estan protegides a tot Europa pel RGPD: Reglament General de Protecció de Dades. De debò: Donem-nos valor a nosaltres mateixos/es i a allò que ens pertany.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa