MónTerrassa
Anna Roig enceta amb èxit el cicle “Sóc Autor” a Terrassa
  • CA
La cantant i compositora Anna Roig, a Terrassa
La cantant i compositora Anna Roig, a Terrassa | Xavi Almirall

!--akiadsense-->

Dissabte passat al migdia el pati de Vesc va acollir la primera trobada del SOC AUTOR, un cicle de formacions, jornades d’assessorament o trobades informals co-organitzat per les Cases de la Música i la Fundació SGAE, amb el suport de la revista musical La Tornada. En aquesta ocasió es va poder escoltar en primera persona l’experiència i les vivències professionals d’una creadora de reconeguda trajectòria, la cantant, escriptora i compositora Anna Roig, creadora del grup Anna Roig i l’ombre de ton chien.

La periodista i activista cultural terrassenca Anna Brullet va conduir la conversa, introduint preguntes i reflexions en un context de tertúlia-vermut participatiu. L’artista va explicar durant prop de dues hores com va decidir engegar el seu propi projecte musical, quines eines utilitza per a la composició de cançons, quines són les seves influències i referències musicals, de quina manera es va introduir a la indústria musical i quines fórmules ha provat per a la gestió de la seva carrera. Ho va fer citant curiositats i anècdotes que l’han acompanyat durant aquests 15 anys de trajectòria professional.

En una breu pausa van sonar dues cançons de veus femenines, que l’autora va presentar com a fonts d’inspiració: Douze fois par an de Jeanne Cherhal i Attraction de Paris Combo. La proximitat amb l’autora, el duet periodista-autora i l’entorn d’un pati especialment decorat per a l’ocasió per la mà de l’Alícia d’Adhocat.cat amb elements estètics que recreaven un espai de joc teatral, van fer les delícies dels assistents.

Les properes Jornades SOC AUTOR a Terrassa són:

TALLER SOCIS EN LÍNIA DE SGAE

El 8 novembre del 2019

Taller amb Sílvia Paredes, responsable de departament de socis de l’SGAE

COM PRESENTAR EL TEU PROJECTE MUSICAL A LA INDÚSTRIA?

El 15 novembre del 2019

Taller teòrico-pràctic amb Anna Romeu, mànager a Primavera Labels

COM GESTIONAR LA TEVA BANDA?

El 13 desembre del 2019

Taller teòrico-pràctic amb la Núria Segovia i el Pau Gómez sobre els aspectes organitzatius i de gestió d’un projecte artístic.

Inscripcions gratuïtes aquí: https://drive.google.com/open?id=19XN7Sw2reukSD8N3bTgDnlYxQq4SVQyxkUsHQGZIHew

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa