MónTerrassa
El Mercat de Sant Pere estrena el cicle Jazz a prop de Terrassa
  • CA
Gumbo Jazz Band va actuar al Mercat de Sant Pere | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

Aquest dissabte 27 de gener, el Mercat de Sant Pere ha acollit la primera de les actuacions que enguany s’han programat dins de la 21a edició del Jazz a prop. Amb aquest objectiu i sota la direcció de l’Associació local MujazzT, s’han programat fins al proper 3 de març un total de vuit actuacions gratuïtes a diferents espais de la ciutat.

Gumbo Jazz Band passejant pel Mercat | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

La formació Gumbo Jass Band ha estat l’encarregada d’obrir aquesta nova edició del Jazz a prop al Mercat de Sant Pere amb un repertori del jazz més primigeni i tradicional interpretat per una banda formada per cinc músics de reconegut prestigi dins el panorama jazzístic de casa nostra.

Actuació de Gumbo Jazz Band al Mercat de Sant Pere | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

Dissabte 3 de febrer a les vuit de la tarda al Casal Cívic de Can Boada (c/ de Joan d’Àustria, 11) serà el torn de Guillermo Calliero S.A.P (South American Project).

Dissabte 17 de febrer a les vuit de la tarda, el Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany (av. d’Àngel Sallent, 55) serà l’escenari del concert de 12Cuerdas.

El diumenge 18 de febrer a les set de la tarda, els Gerard Nieto Reunion Three portaran la seva música al Casal Cívic del Segle XX (pl. del Segle XX, 11).

Dissabte 24 de febrer a les set de la tarda, el Centre Cívic Municipal Alcalde Morera (pl. de Can Palet, 1) serà l’escenari de l’actuació d’Elisabeth Raspall Quintet.

El dissabte 3 de març a les 12 del migdia, al Mercat de la Independència, els Miratzazz de Nova Orleans ens transportaran amb la seva música a la riba del Mississipí, bressol del jazz.

Per tancar el Jazz a prop d’enguany, la formació Afro Blue portarà la seva música al Centre Cívic Municipal President Macià (rbla. de Francesc Macià, 189). La cita serà el dissabte 3 de març a les vuit de la tarda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa